Καραϊσκάκης Αρτας - ΑΕΚ Β' 0-1: Επέστρεψε στις νίκες η Ενωση

Καραϊσκάκης Αρτας – ΑΕΚ Β’ 0-1: Επέστρεψε στις νίκες η Ενωση παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες

Η ΑΕΚ Β’ φιλοξενήθηκε στους Αγίους Αναργύρους Αρτας από τον τοπικό Καραϊσκάκη για την 20η αγωνιστική της Super League 2 και πήρε σπουδαία νίκη με 0-1 παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είχε τον έλεγχο αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές φάσεις ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή του τερματοφύλακα Γκίνη σε δυο ευκαιρίες των Αρτινών στο πρώτο μέρος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ενωση να βρίσκει γρήγορο γκολ με τον 17χρονο Αλέξη Γκολφίνο μετά από πολύ όμορφη σέντρα του Γιαννούτσου. Στη συνέχεια ο Καραϊσκάκης προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες, η ΑΕΚ Β’ έβρισκε χώρους αλλά έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά της, με αποκορύφωμα τη φάση στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Γιούσης έφυγε τετ α τετ, πέρασε τον Λαζάρεφ, αστόχησε και στην επαναφορά ο Κοσίδης σημάδεψε το δοκάρι.

Καραϊσκάκης: Λαζάρεφ, Πριόνας, Τάμπας, Κρισμάρεβιτς, Κορέλας (60′ Ναζίμ), Ντοναλντόνι, Μίλιτς, Κλιγγόπουλος, Βαν Ίπερεν, Βαφειάδης (60′ Νταλακούρας), Πέντρο Ροντρίγκες (60′ Γαλεάδης). 

ΑΕΚ Β: Γκίνης, Ραντόνια (90′ Σταμούλης), Κορνέζος, Λάτσι, Γιαννούτσος, Ρουκουνάκης (77′ Παρράς), Μουστακόπουλος, Τζ. Γκαρσία (90′ Γεωργέας), Γιούσης, Μιτάι, Γκολφίνος (71′ Κοσίδης).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News