ΑΡΗΣ: Αποφυλακίστηκε ο Σέρχιο Κόκε μετά από 19 μήνες

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σέρχιο Κόκε είχε φυλακιστεί για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και αφέθηκε ελεύθερος μετά από 19 μήνες κράτησης.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σέρχιο Κόκε είχε βρεθεί στη φυλακή από τον Νοέμβριο του 2019 και αφέθηκε ελεύθερος μετά από 19 μήνες. Ο Ισπανός κατηγορήθηκε για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και δεν του αναγνωρίστηκε κάποιο ελαφρυντικό.

Ο στενός του φίλος, Γιάννης Κόντης αποκάλυψε την πληροφορία στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5», ο Σέρχιο Κόκε έχει αποφυλακιστεί. «Προσωπικά δεν πίστεψα ποτέ ότι είχε εμπλοκή σε όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπισε, πρέπει εξάλλου να λάβουμε υπόψη ότι προφυλακίστηκαν περισσότερα από 30 άτομα και τα περισσότερα δεν είχαν σχέση με την υπόθεση. Προφανώς έμπλεξε με παρέες που δεν έπρεπε. Μίλησα μαζί του χθες. Είναι πολύ χαρούμενος κυρίως γιατί η όλη ιστορία επηρέασε τον πατέρα του. Θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά του. Μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά επειδή ήξερε ότι χθες έπαιζε ο Άρης, το πρώτο πράγμα που με ρώτησε στη συζήτηση που είχαμε ήταν πώς έπαιξε ο Άρης»

Αργότερα στο «Metropolis» μίλησε και ο ίδιος ο Σέρχιο Κόκε. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με είχαν στο μυαλό του όλο αυτό το διάστημα. Ένιωθα έτσι μια παρηγοριά για όσο καιρό ήμουν στη φυλακή. Είμαι πολύ συγκινημένος και από τα συναισθήματα που εισέπραττα από τον κόσμο. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί τόσους μήνες ήμουν μακριά από την οικογένειά μου. Όλο αυτό το διάστημα, δεν ήρθε κανείς να μ’ επισκεφθεί από την οικογένειά μου στη φυλακή γιατί θα ήταν πολύ σκληρό για όλους μας. Έτσι θα τους δω έπειτα από 20 μήνες. Θέλω να είμαι μαζί τους και να αφήσω πίσω μου αυτό το γεγονός».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News