Άρης: Επιχείρηση ανασυγκρότησης από Μπούργος - «Μας έλλειψε μόνο το γκολ»

Άρης: Επιχείρηση ανασυγκρότησης από τον νέο προπονητή Χερμάν Μπούργος – «Μας έλλειψε μόνο το γκολ»

Ο Χερμάν Μπούργος παρακολούθησε το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, σηκώνει μανίκια και πιάνει δουλειά, καθώς την Τετάρτη ακολουθεί νέο παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Ο Αργεντινός τεχνικός γέμισε ένα μπλοκάκι με σημειώσεις και έζησε πολύ έντονα το παιχνίδι με γκριμάτσες και χειρονομίες, παρακολουθώντας από την προεδρική σουίτα κοντά στον Θόδωρο Καρυπίδη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Άρης: Στο γήπεδο ο Χερμάν Μπούργος, ευχήθηκε νίκη σε παίκτες και Τερζή

Ο «Ελ Μόνο» κέρδισε τις εντυπώσεις με την ευγένειά του και τη διάθεσή του, καθώς κατέβηκε δύο φορές στα αποδυτήρια. Την πρώτη σχεδόν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, όταν χαιρέτησε ξεχωριστά διά χειραψίας κάθε ποδοσφαιριστή και μέλος του σταφ. Και τη δεύτερη, μετά το τέλος του αγώνα, όπου είχε από μια καλή κουβέντα για όλους. Ο Μπούργος ήταν ικανοποιημένος. «Μας έλειψε μόνο το γκολ», είπε σε κάποια αποστροφή του λόγου του, μοίρασε συγχαρητήρια για την προσπάθεια και επιχείρησε άμεσα ανύψωση ηθικού και ανασυγκρότηση. «Πάμε δυνατά. Έχουμε καλή ομάδα. Σας αξίζουν συγχαρητήρια, παλέψατε στο γήπεδο. Ο Αργεντινός αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του και να πάει στην απογευματινή προπόνηση, ενώ ταυτόχρονα αναμένεται να ανακοινώσει τους συνεργάτες του.

Πάντως ο Αρμάντο ντε λα Μορένα που ήταν ο πιο στενός του συνεργάτης στη Νιούελ Ολντ Μπόις, ανακοίνωσε πως δεν θα τον ακολουθήσει στην Ελλάδα, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα έρθει ως γυμναστής ο Άνχελ Πουέμπλα που είχε εργαστεί στον Άρη επί Κούπερ. Προς το παρόν δίπλα του θα συνεχίσει ο Τόλης Τερζής για να διευκολύνει τον Αργεντινό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News