Άρης: Η Ονδούρα γιορτάζει για το πρώτο γκολ του Λουίς Πάλμα στην Ευρώπη - Που το αφιέρωσε

Άρης: Η Ονδούρα γιορτάζει για το πρώτο γκολ του Λουίς Πάλμα στην Ευρώπη – Που το αφιέρωσε ο πρωταγωνιστής της νίκης επί της ΑΕΚ για τα πλέι οφ της Super League

Ο Λουίς Πάλμα δεν θα ξεχάσει ποτέ την 10η Απριλίου και το ΟΑΚΑ! Στην πρώτη του παρουσία στη βασική ενδεκάδα, ο «Bicho» βρήκε δίχτυα, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη και το πανηγύρισε έξαλλα. 

Για την Ονδούρα όμως που ακόμα γιορτάζει το γκολ του Πάλμα, ήταν κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Στην πατρίδα του πιστεύουν ότι είναι το νέο μεγάλο ταλέντο της χώρας και θεωρούν ότι αυτό το γκολ είναι το πρώτο στην Ευρώπη, που θα τον βοηθήσει να κάνει μία μεγάλη καριέρα. 

Η ξεχωριστή αφιέρωση

Δεν είναι τυχαίο πως όλα τα media της Ονδούρας ασχολούνται με το γκολ του Πάλμα κόντρα στην ΑΕΚ. Παράλληλα στέκονται στη στενή σχέση που έχει με τον Ιτούρμπε, έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που σέβονται για τα επιτεύγματα του, ενώ προσπάθησαν να αποκωδικοποιήσουν και τον πανηγυρισμό του Πάλμα. 

Ο 22χρονος επιθετικός του Άρη, που ακόμα φοράει σιδεράκια και προσπαθεί να πατήσει καλά τα πόδια του στην ομάδα και στη Θεσσαλονίκη, ήθελε να αφιερώσει το γκολ σε όλους τους φίλους του στην πρώην ομάδα του στη Vida. Ήταν ένα κωδικοποιημένο μήνυμα γι’ αυτούς που ήθελε να τους πει ότι μπορεί να σκοράρει. Αμέσως μετά τον πανηγυρισμό, έπεσε στα γόνατα και αφιέρωσε το γκολ στον Θεό.

Ο Πάλμα ήταν έτοιμος για την εμφάνιση αυτή. Στο τέλος της εβδομάδας ο Μπούργος του έδωσε θέση βασικού στις προπονήσεις, αφήνοντας εκτός τους Εντιαγέ και Μπερτόγλιο. Ο μικρός προετοιμάστηκε ψυχολογικά, πήρε την ευκαιρία και σκόραρε ένα καθοριστικό γκολ με πολύ καλή εμφάνιση. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News