Χερμάν Μπούργος: «Θα τα αλλάξουμε όλα στον Άρη!»

Χερμάν Μπούργος: Οι πρώτες σκέψεις του Αργεντινού τεχνικού που αναλαμβάνει τον πάγκο του Άρη στη Super League

Αποφασισμένος να τα αλλάξει όλα στον Άρη έρχεται ο Αργεντινός τεχνικός Χερμάν Μπούργος, που θέλει να ξεριζώσει την νοοτροπία που υπάρχει και να βάλει τη δική του σφραγίδα. 

Ο νέος προπονητής του Άρη, μίλησε στο Yellow Radio 101.7 που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα του Άρη, για τις πρώτες του σκέψεις μετά τη συμφωνία με τον Θόδωρο Καρυπίδη: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, έχω έρθει ξανά στην Ελλάδα με την Ατλέτικο, υπήρξα συμπαίκτης με Έλληνες ποδοσφαιριστές στο παρελθόν, οπότε είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να τελειώσουμε με όλα τα τυπικά και να είμαι νέος προπονητής του Άρη», είπε και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω, ξέρω πάρα πολύ καλά τους ποδοσφαιριστές, μου αρέσουν. Αυτό που θα κάνουμε τώρα είναι να τα αλλάξουμε όλα, να αλλάξουμε την νοοτροπία όλων, όχι μόνο τον ποδοσφαιριστών. Από τον φροντιστή μας μέχρι τον κ.Καρυπίδη τον πρόεδρο, μέχρι τους οπαδούς μας πρέπει να αλλάξουμε την σκέψη μας, την νοοτροπία μας. Ερχόμαστε για να αλλάξουμε την νοοτροπία του Άρη και να τον πάμε εκεί που αξίζει».

«Να κάνουμε δυνατό τον Άρη»

Ο Χερμάν Μπούργος μίλησε και στο ραδιόφωνο του Libero 107.4 στη Θεσσαλονίκη.

«Μου αρέσει ο Άρης και η Ελλάδα. Μου άρεσε η πρόκληση να αλλάξω τα πράγματα. Η πρόκληση να σχεδιάσω εγώ από την αρχή την ομάδα. Γνωρίζω τον Κούπερ, είμαστε σαν αδέρφια, γιατί ήμασταν συμπαίκτες. Φυσικά ο Άνχελ Πουέμπλα μου έχει μιλήσει πάρα πολύ για τον Αρη. Πρέπει να θυμόμαστε την ιστορία», σχολίασε για την ιστορική πρόκριση του Άρη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Ναι θέλω οπωσδήποτε να είμαι την Κυριακή στο γήπεδο. Λείπει μόνο η υπογραφή του συμβολαίου για να είμαι με τους παίκτες μου, πρόσθεσε, ενώ για την παρουσία λάτιν στον Άρη απάντησε: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο αλλά δεν είναι το βασικό η εθνικότητα. Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε σαν ομάδα. Πρώτα θέλω να γνωρίσω τους ποδοσφαιριστές μου για να αποφασίσω για το στιλ που θα παίζουμε. Θέλουμε να αλλάξουμε τα πάντα στον Άρη, από την αρχή μέχρι το τέλος. Να τον κάνουμε πολύ δυνατό. Θα τα πούμε την Κυριακή».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News