Άρης: «Ο Λούμορ φεύγει στο τέλος της σεζόν» επιβεβαιώνουν οι Γκανέζοι

Την αποχώρηση του Λούμορ Αγκμπενιένου στο τέλος της σεζόν επιβεβαιώνει δημοσίευμα από την πατρίδα του, τη Γκάνα.

Ο Άρης απέκτησε τον Γκανέζο αριστερό μπακ με στόχο να του δώσει φανέλα βασικού και μάλιστα βρέθηκε μία ανάσα από την έξοδο ο Κρίστι Γκάνεα, αλλά στην πορεία ο Λούμορ δεν μπόρεσε ποτέ να πείσει ούτε τον Μάντζιο, ούτε και τον Μπούργος για τις δυνατότητες του. Βέβαια αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, θρήνησε την απώλεια του παιδιού του, τραυματίστηκε και ήταν από τους πρώτους που έχασε συμμετοχές με τον κορονοϊό. 

Η επιθυμία των ανθρώπων του Άρη για να σπάσουν το συμβόλαιο συνεργασίας τους είναι γνωστή, τη δεδομένη όμως στιγμή, το δημοσίευμα του Ghana soccernet, έρχεται να προσθέσει και την αποδοχή από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος προφανώς θα ψάξει να βρει μία ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Ο Λούμορ έχει κάνει μόλις 12 συμμετοχές όλη τη χρονιά, 10 στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο, μετρώντας μόλις τέσσερα 90λεπτα. Τελευταίο του παιχνίδι ήταν στην πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό για 14 λεπτά. 

Το σενάριο για Πίρσμαν και Άρη στις μεταγραφές 

Παράλληλα δίχνει κάτι ακόμα. Πέρα από την ισχυρή παρουσία του Ρουμάνου Γκάνεα, ο Άρης έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό, πριν από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, με τον Βέλγο Mάρβιν Πίρσμαν του ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να τον αποκτήσει το καλοκαίρι ως ελεύθερο.

Αυτό είναι το καλύτερο σενάριο για τον Άρη, καθώς με Γκάνεα και Πίρσμαν θα είναι πλήρης στο αριστερό άκρο της άμυνας. Φυσικά ο σχεδιασμός προχωράει με την προϋπόθεση πως ο Άρης θα έχει την δυνατότητα να κάνει μεταγραφές. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News