Άρης: Ο συναγερμός για τον Λούκας Σάσα και οι δύο επιλογές του Μπούργος

Κιτρινόμαυρος συναγερμός  χτύπησε στο Κλεάνθης Βικελίδης μετά τον τραυματισμό του Λούκας Σάσα που όλα δείχνουν ότι χάνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ – Δεν υπάρχει παίκτης με τα χαρακτηριστικά του, εναλλακτικά πλάνα με Εντιαγέ ή Ντουκουρέ.

Ο Χερμάν Μπούργος φοβόταν περισσότερο τα rapid test για τον κορονοϊό, αλλά η ζημιά του ήρθε από τη λίστα των τραυματιών. Ο Λούκας Σάσα, που πέτυχε το γκολ της νίκης στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, φαίνεται ότι έχει υποστεί θλάση και θα χάσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Όπως είναι λογικό χτύπησε άμεσα συναγερμός, δεδομένου ότι ο Άρης δεν έχει ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Βραζιλιάνου μετά την αποχώρηση του Τζέγκο. Ο Αργεντινός τεχνικός έχει δύο επιλογές:

Οι δύο επιλογές του Μπούργος

– Η μία είναι να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τον Εντιαγέ, τον οποίο σχεδίαζε να κρατήσει πάλι στον πάγκο, καθώς σκοπεύει να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στον Λουίς Πάλμα μετά την ενθαρρυντική εμφάνιση (στο επιθετικό σκέλος) κόντρα στην ΑΕΚ. 

– Η δεύτερη είναι να εμπιστευτεί τον Ντουκουρέ, που έχει πιο αμυντικά χαρακτηριστικά, αλλά ακόμα δεν είναι σε βαθμό που να έχει και τα ίδια τρεξίματα με τον Λούκας Σάσα

Ο Μπούργος καλείται να πάρει αποφάσεις ξαφνικά, ενώ σχεδίαζε μόνο μία αλλαγή στην ενδεκάδα, την επαναφορά του Μπράμπετς αντί του Μπεναλουάν, καθώς πλέον ο Τσέχος είναι έτοιμος να αγωνιστεί. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News