Άρης: Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Χερμάν Μπούργος
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Χερμάν Μπούργος, ο Αργεντινός τεχνικός που έχει συμφωνήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη να αναβάλει την τεχνική ηγεσία του Άρη, έπειτα από το διαζύγιο με τον Άκη Μάντζιο.
Ο 53χρονος Αργεντινός έφτασε στο αεροδρόμιο Μακεδονία με πτήση από τη Μαδρίτη και αύριο (Κυριακή 20/2) θα δώσει το παρών στο Κλεάνθης Βικελίδης στο ντέρμπι της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Άρης: Προετοίμαζε το πρότζεκτ Μπούργος για το καλοκαίρι, οι ήττες το επίσπευσαν
Ο «Ελ Μόνο» αναμένεται να συναντηθεί και με τον Θόδωρο Καρυπίδη στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία τους.
Είναι πιθανό αύριο το πρωί να επισκεφθεί την ομάδα του Άρη στο ξενοδοχείο και να έχει μία πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Άρης: Η πολυμελής ομάδα του… διαβασμένου Μπούργος και οι ηλικίες
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: Αποστολή με Φαμπιάνο στο ντέρμπι, έξω Σούντγκρεν και Γκάμα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Προχωράει το νέο και υπερσύγχρονο σπίτι του Ολυμπιακού: Η σημασία της απόφασης της ΕΟΕ για το νέο Καραϊσκάκη
- Σκάνδαλο: «Ο Ολίσε έχει 20 μηνών κόρη που δεν την έχει συναντήσει»
- Ολυμπιακός: Ψηφίστηκε ομόφωνα στην ΕΟΕ η ρύθμιση για το νέο Καραϊσκάκη!
- Παναθηναϊκός: Τα παρεάκια στο «5» πριν το... γαλλικό
- Μουντιάλ 2026: Αυτά είναι όλα τα ρεκόρ που έσπασαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο
