Άρης Preseason: Τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας με Ιτούρμπε
Tην επίσημη φανέλα για τους εντός έδρας αγώνες της νέας σεζόν αποκάλυψε η ΠΑΕ Άρης, που επέλεξε τον Χουάν Ιτούρμπε για να προβάρει την κιτρινόμαυρη με τις οριζόντιες ρίγες.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Άρης: Τρελάθηκε με το Βικελίδης ο Πάπε Σέικ Ντιόπ – «Εδώ νιώθεις την ανάσα του κόσμου»
«Πάμε Άρη! Είμαι πολύ χαρούμενος που φορώ τη νέα φανέλα», σχολίασε ο Ιτούρμπε, ενώ αναμένονται με ενδιαφέρον και οι άλλες δύο εμφανίσεις της νέας περιόδου.
Δύο φιλικά στο Βικελίδης – Τα εισιτήρια με Γκόμελ
Στο μεταξύ η ΠΑΕ Άρης, ενημέρωσε για τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων πριν από το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Γκόμελ στο Κλεάνθης Βικελίδης κι έκανε γνωστό πως περίπου δύο χιλιάδες φίλαθλοι που είχαν αγοράσει το πακέτο μίνι διαρκείας στα πλέι οφ, θα μπουν δωρεάν στο γήπεδο.
Ήδη κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ευρωπαϊκό ματς με την Γκόμελ και υπάρχει καλή κίνηση, τη στιγμή που απόψε ο Άρης θα δώσει επί Αυστριακού εδάφους το πρώτο του φιλικό κόντρα στο Αμβούργο (18.30, Νovasports)
View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης Μεταγραφές: Νταμπό, ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου! Φιλάνθρωπος, φιλόσοφος και εξαιρετικός μουσικός!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Νταβίντ Κάρμο, έρχεσαι για να μείνεις ή για να… γίνεις;
- Ολυμπιακός: Το δεξί μπακ και το ελληνικό στοιχείο
- Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!
- Αλέσιο Λίσι: Πατάει Θεσσαλονίκη - Η ώρα της άφιξής του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ
- ΑΕΚ: «Έχει κάνει πρόταση στον Γιόβιτς για νέα συμβόλαιο και περιμένει» λένε οι Σέρβοι
