Άρης: Προβληματισμένος ο Καρυπίδης, μετά τον Μπούργος μίλησε και με παίκτες - Κανείς στο απυρόβλητο

Άρης: Προβληματισμένος ο Καρυπίδης, μετά τον Μπούργος μίλησε και με παίκτες – Κανείς στο απυρόβλητο αν ο Άρης δεν παίξει στο Europa Conference League

Τις αιτίες της τραγικής εμφάνισης του Άρη και της νέας ήττας από τον Ολυμπιακό αναζητεί ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος έμεινε στη Θεσσαλονίκη μετά τον αγώνα και δεν επέστρεψε στην Αθήνα. 

Ο πρόεδρος του Άρη πήγε χτες στο προπονητικό κέντρο του Άρη, όπου είχε συνομιλία για πέντε λεπτά με τον Χερμάν Μπούργος. Δεν έκρυψε ούτε τον θυμό του, ούτε την αγωνία του για τις δύο μαζεμένες ήττες και μίλησε σε έντονο ύφος καθιστώντας ξεκάθαρο ότι ο Άρης «καίγεται» για να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Ο Καρυπίδης αποχώρησε μετά από πέντε λεπτά χωρίς να μιλήσει σε κάποιον άλλον, ούτε σε ποδοσφαιριστές και προσπαθεί να διαχειριστεί τις ήττες, αλλά και τον ευρωπαϊκό στόχο. 

Προφανώς με όσα είπε, έστειλε και ένα μήνυμα στον Χερμάν Μπούργος ότι η παρουσία του Άρη στο Europa Conference League της νέας περιόδου θα αποτελέσει και κομβικό κριτήριο για την πορεία της συνεργασίας τους. 

Μίλησε και με τους παίκτες

Σήμερα πήγε ξανά στο προπονητικό κέντρο και παρακολούθησε την προπόνηση, ενώ αυτή τη φορά μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα προσπαθεί να εξηγήσει τις δύο κακές εμφανίσεις και παράλληλα να βοηθήσει στην ανατροπή του κλίματος. Τους ζήτησε να τα δώσουν όλα στα τρία τελευταία παιχνίδια ώστε ο Άρης να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Έκανε όμως ξεκάθαρο ότι κανείς πια δεν είναι στο απυρόβλητο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News