Άρης: Σιγουριά για δικαίωση στο θέμα της Ευρώπης!
Σημαντικές εξελίξεις έρχονται για τον Άρη στο θέμα της Ευρώπης, εξελίξεις που θα είναι ευχάριστες. Οι άνθρωποι του Άρη αισθάνονται σίγουροι για τη δικαίωση στο ζήτημα που προέκυψε εσχέτως με την έφεση του βασίλη Σαράκη και πολύ σύντομα πιστεύουν ότι το θέμα θα κλείσει.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Άρης: Kατήγγειλε στην UEFA τον προϊστάμενο Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ Βασίλη Σαράκη – «Παρέμβαση εδώ και τώρα»
Η ανάρτηση του Θόδωρου Καρυπίδη στο Instagram (πανηγυρική μέσα από γήπεδο) δεν είναι τυχαία και ουσιαστικά προαναγγέλει ευχάριστες ειδήσεις και συνδέεται με όσα περιμένει να μάθει ακόμα και σήμερα ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΕΟΚ: Μια υπόθεση με την ενεργοποίηση της ΕΦΙΔΗΠ που γεννά εύλογες απορίες και ερωτήματα
- Βαγγέλης Λιόλιος: Συνελήφθη ο πρόεδρος της ΕΟΚ για στημένους αγώνες - Ποια τα ονόματα όλων όσων εμπλέκονται
- Χρήστος Κόντης για Λεβερκούζεν: «Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι»
- ΕΟΚ: «Η υπόθεση θα παρακολουθείται αδιάκοπα»
- Στη ΓΑΔΑ η Τσαρούχα: Το βίντεο της προσαγωγής
