Άρης: Το ΟΑΚΑ βούτυρο στο ψωμί του Μαντσίνι!

Ο Άρης ετοιμάζεται για το ματς στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και η επιστροφή του Μαντσίνι στην ενδεκάδα για τα πλέι οφ της Super League έρχεται την ιδανική στιγμή

Ποιος ποδοσφαιριστής έλειψε περισσότερο το τελευταίο χρονικό διάστημα και η απουσία του κόστισε βαθμολογικά; Δεν χρειάζεται να ρωτήσετε τον Χερμάν Μπούργος. Είναι ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο Αργεντινός εξτρέμ ήταν σε εξαιρετική κατάσταση όταν ανέλαβε ο Ελ Μόνο τον κιτρινόματρο πάγκο και στο πρώτο του παιχνίδι πέτυχε δύο γκολ στο 3-0 επί του Ατρομήτου, δίνοντας βαθιά ανάσα στον Άρη και ένα εξαιρετικό lead in στον συμπατριώτη του τεχνικό. 

Έπαιξε ακόμα 90 λεπτά στην νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη και τραυματίστηκε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Μαντσίνι έχασε τα ματς των πλέι οφ με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τώρα είναι πολύ καλύτερα μετά το κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού στο ΟΑΚΑ και ετοιμάζεται για την ενδεκάδα.

Το ΟΑΚΑ φαντάζει ιδανικό γήπεδο για τον Μαντσίνι, που επί Μάντζιου έπαιξε σε πολλά παιχνίδια και στην κορυφή της επίθεσης, όσο δεν υπήρχαν λύσεις στο σκοράρισμα. Ο Μαντσίνι που μετράει φέτος 4 γκολ και 3 ασίστ, έχει παραδοσιακά πολύ καλά παιχνίδια κόντρα στους υπόλοιπους μεγάλους. Αλλά και σε μεγάλα γήπεδα βρίσκει τους χώρους που θέλει για να τρέξει. 

Ο Μαντσίνι έχει πετύχει δύο γκολ κόντρα στην ΑΕΚ. Και τα δύο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Εχει σκοράρει κατά του Παναθηναϊκού και κατά του ΠΑΟΚ, μόνο με τον Ολυμπιακό δεν έχει βρει δίχτυα. Αλλά έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια ειδικά στην Αθήνα, όταν βρίσκει χώρο για να ξεδιπλωθεί, να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του στο transition. Ο Μπούργος θεωρεί πως είναι η ώρα να τον ξεκινήσει στην ενδεκάδα μαζί με τον Ιτούρμπε, τουλάχιστον το δοκίμασε στο τελευταίο τεστ στην προπόνηση. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News