Άρης: Τρεις πονοκέφαλοι για Μπούργος ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Άρης: Τρεις πονοκέφαλοι για τον Μπούργος για το ντέρμπι των πλέι οφ της Super League με τον Ολυμπιακό

Ο Άρης πηγαίνει σε τέσσερις «τελικούς» μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ωστόσο οι απουσίες και τα εμπόδια δεν λείπουν για τον Χερμάν Μπούργος. 

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός ασφαλώς είναι η αποβολή του Αμπουμπακάρ Καμαρά, που αφήνει τον Αργνετινό τεχνικό χωρίς ξεκάθαρη επιλογή για τη θέση του φορ. Ο Μπούργος δεν έχει δώσει λεπτό συμμετοχής στον Μάνο και τον Λόπεθ και τους αφήνει εκτός αποστολής, κάτι που σημαίνει ότι οι επικρατέστεροι για να διεκδικήσουν τη θέση αυτή είναι ο Μαντσίνι με τον Πάλμα. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να χρησιμοποηθεί εκεί ο Ιτούρμπε, με λιγότερες όμως πιθανότητες, καθώς ο Παραγουανός συνήθως θέλει χώρο για να τρέξει. 

Λίγες ελπίδες για Λούκας Σάσα

Το ιατρικό δελτίο ανέδειξε δύο ακόμη σοβαρά προβλήματα. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Λούκας Σάσα έδειξε μυϊκό πρόβλημα στον δικέφαλο μηριαίο. Αυτό σημαίνει πως έχει ελάχιστες ελπίδες για να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος, επομένως ο Άρης θα πάει με Ντουκουρέ και Ματίγια δίδυμο στην μεσαία γραμμή. 

Πρόβλημα και με Γκάνεα

Ο Κρίστι Γκάνεα που ζήτησε να αντικατασταθεί στη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό έχει πρόβλημα στον επιγονατιδικό τένοντα και ξεκίνησε ήδη πρόγραμμα αποθεραπείας όπως και ο Σάσα, αλλά έχει περισσότερες ελπίδες να προλάβει να αγωνιστεί. 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News