Λούκας Σάσα: «Γύριζα σπίτι κι αναρωτιόμουν γιατί δεν σκόραρα - Τι άλλαξε ο Μπούργος!»

Ο Λούκας Σάσα μίλησε για τη νίκη του Άρη στην Τρίπολη επί του Αστέρα για τη Super League

Ο Λούκας Σάσα κυνηγούσε με κάθε τρόπο ένα γκολ εδώ και πολύ καιρό. Ο Βραζιλιάνος έφτασε μια ανάσα από το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ και υπογράφοντας το 0-2 στην Τρίπολη το πανηγύρισε έξαλλα.

«Ήταν μία σημαντική νίκη, γι’ αυτό ήρθαμε εδώ, ούτε καν για την ισοπαλία. Θέλαμε μόνο τους τρεις βαθμούς, τα δώσαμε όλα, ξέραμε τον στόχο μας και είμαστε ευτυχισμένοι με το αποτέλεσμα», είπε στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε: 

Για το κλειδί της νίκης: «Όλα όσα δώσαμε στο παιχνίδι, είχαμε ενέργεια από το πρώτο λεπτό. Ξέραμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις εδώ, ο Αστέρας είναι μία ομάδα που θέλει την μπάλα. Τρέξαμε πολύ και αυτό ήταν το κλειδί, παλέψαμε για κάθε μπαλιά γιατί είναι επικίνδυνη ομάδα. Μείναμε συγκεντρωμένοι ως το τέλος και γι’ αυτό σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό». 

Για το γεγονός ότι σκόραρε μετά από καιρό: «Ήταν σημαντικό γκολ, στα τελευταία παιχνίδια είχα ευκαιρίες και όταν γύριζα σπίτι αναρωτιόμουν γιατί δεν σκόραρα. Το γκολ δεν είναι η δουλειά μου, δουλειά μου είναι να τρέχω, να παλεύω, να φέρνω ισορροπία στο κέντρο. Όταν σκοράρω όμως είναι πολύ καλό για μένα, αλλά το πιο σημαντικό ήταν για την ομάδα. Είναι το πρώτο μου γκολ φέτος, γι’ αυτό με φωνάξατε για… συνέντευξη, μόνο γι’ αυτό έρχομαι έτσι; Είναι ΟΚ».

Τι άλλαξε ο Μπούργος

Για το τι άλλαξε με τον Μπούργος: «Πάντα όταν αλλάζεις προπονητή υπάρχει νέα νοοτροπία και νέο κίνητρο. Όλοι θέλουν να δείξουν κάτι. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες. Έρχονται κι άλλοι, έρχεται και η αυτοπεποίθηση. Δεν είχε πολλές μέρες να δουλέψει, αλλά βλέπεις να αλλάζουν κάποιες λεπτομέρειες. Έχουμε μία εβδομάδα να δουλέψουμε και ελπίζω να φανεί περισσότερο η δουλειά του, για να βελτιωθούμε, να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να πάμε στα πλέι – οφ».

Για τα πλέι – οφ: «Στόχος μας είναι να είμαστε εκεί. Προσπαθούμε, τα δίνουμε όλα. Παίζουμε με τον Ολυμπιακό, είναι η καλύτερη ομάδα ως τώρα, θα είναι δύσκολο, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Το αξίζουμε μετά από μία δύσκολη σεζόν, θέλουμε να παλέψουμε για την Ευρώπη».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News