ΡΕΪΜΟΝ ΝΤΟΜΕΝΕΚ: «Έχει πλεονέκτημα ο Ανρί για τη Μπαρτσελόνα αλλά θα υποφέρει εκεί»

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας σχολίασε στη γαλλική «Equipe» το σενάριο που εμπλέκει το Γάλλο παλαίμαχο άσο με την τεχνική ηγεσία των «μπλαουγκράνα».

Στα σενάρια με τα ονόματα των πιθανών διαδόχων του Ρόνλαντ Κούμαν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ακούστηκε και το όνομα του Τιερί Ανρί.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα» και νυν βοηθός του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην εθνική Βελγίου, έγινε αφορμή ώστε ο Ρεϊμόν Ντομενέκ να ρωτηθεί από τη γαλλική «Equipe» αναφορικά με αυτό το ενδεχόμενο.  

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, συμβούλεψε τον Τιερί Ανρί να μην αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα εάν του προταθεί, στην παρούσα φάση, παρά το γεγονός ότι έχοντας παίξει στην Μπάρτσα του Πεπ Γκουαρδιόλα, γνωρίζει τη φιλοσοφία και το στυλ παιχνιδιού. 

 

«Γιατί όχι; Είναι προπονητής. Έχει τις ικανότητες. Θα είχε το πλεονέκτημα, όντας σε ένα σύλλογο που ξέρει, γνωρίζει καλά τη φιλοσοφία του αλλά και τις αρχές του. Ωστόσο, όλοι όσοι πάνε εκεί θα υποφέρουν. Γιατί θα ήταν καλύτερα να είχε μία υπέροχη ομάδα. Υπάρχουν καλοί παίκτες, αλλά όχι πολύ καλοί παίκτες. Αν δεν πάρουν τους κορυφαίους παίκτες ξανά, δεν είμαι σίγουρος ότι θα τερματίσουν στην πρώτη 5άδα».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News