MΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1-2: Γκέλα για την λειψή Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου εμφανίστηκε αποδεκατισμένη και γνώρισε την ήττα με 2-1 μέσα στο Allianz Arena από την εξαιρετική Γκλάντμπαχ.

Η Μπάγερν Μονάχου των πολλών απουσιών βρήκε απέναντί της μια πολύ διαβασμένη Γκλάντμπαχ και τελικά υπέστη ήττα με 2-1 με ανατροπή, μία ήττα όμως που δεν της κοστίζει, αφού η διαφορά από τους διώκτες της είναι αρκετά μεγάλη.

Η Μπάγερν ξεκίνησε με ενέργεια και ευκαιρίες το ματς και ήταν που βρήκε πρώτη το γκολ κόντρα στην Γκλάντμπαχ, αφού με τον συνήθη ύποπτο, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κατάφερε να ανοίξει το σκορ βρίσκοντας δίχτυα για 65ό συνεχόμενο παιχνίδι στην Bundesliga, φτάνοντας ξανά στο δικό της ρεκόρ από τη σεζόν 2014.

Ο Πολωνός πήρε πολύ ωραία την μπάλα με τον τακουνάκι μετά από πάσα του Μίλερ, ξεφεύγοντας από τον Ελβέντι και πλάσαρε τον Σόμερ για το 1-0 στο 18′.

Πολύ γρήγορα όμως η Γκλάντμπαχ απάντησε, αφού ισοφάρισε στο 27′ με τον Νόιχαους. Η ομάδα του Άντι Χίτερ χτυπούσε συνεχώς στην κόντρα απέναντι σε μία κακά στημένη άμυνα των Βαυαρών, που ήταν ψηλά στο γήπεδο. Έτσι οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο τέρμα τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Λάινερ να κάνει το 2-1 στο Allianz Arena και να παγώνει το γήπεδο.

Στα επόμενα λεπτά η Γκλάντμπαχ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και θα μπορούσε να βρει και τρίτο τέρμα, όμως ο Ούλραιχ είπε όχι στον Εμπόλο, στη μεγαλύτερη στιγμή λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι Βαυαροί μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν το ματς και μέσα σε έξι λεπτά έχασαν τέσσερις ευκαιρίες, από το 56′ μέχρι το 62′, με τον Ζόμερ και το δοκάρι στο σουτ του Λέβα να σώζουν την Γκλάντμπαχ.

Στα επόμενα λεπτά οι Βαυαροί προσπάθησαν να το γυρίσουν, ο Νάγκελσμαν έβαλε ότι διαθέσιμο παίκτη είχε στη διάθεσή του, όμως τελικά δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και τελικά γνώρισαν την ήττα με 2-1, έπειτα από πέντε συνεχόμενες νίκες.

Ενδεκάδες:

Μπάγερν Μονάχου: Ούλραϊχ, Παβάρ, Κίμιχ, Ζίλε, Μουσιάλα, Ρόκα, Τίλμαν, Γκνάμπρι, Ζάμπιτσερ, Μίλερ, Λεβαντόφσκι 

Γκλάντμπαχ: Ζόμερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Γιάντσκε, Λάινερ, Νετζ, Κράμερ, Νόιχαουζ, Κονέ, Στιντλ, Εμπολό

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News