Μπάγερν Μονάχου: Έτσι «χρυσώνει» το χάπι των οπαδών της για την απώλεια του Λεβαντόφσκι

Το σήριαλ του φετινού καλοκαιριού φαίνεται να λαμβάνει τέλος, με την Μπάγερν Μονάχου και την Μπαρτσελόνα να δίνουν τελικά τα χέρια για τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη και οι Βαυαροί θα πραγματοποιήσουν την πιο ακριβή πώληση παίκτη στην ιστορία τους. 

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, το κόστος της ίσως πιο ηχηρής μεταγραφής της τρέχουσας περιόδου μέχρι στιγμής, θα φτάσει τα 50 εκ. ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο, ξεπερνάει αυτή του Ντόουγκλας Κόστα, από την οποία οι πρωταθλητές Γερμανίας είχαν λάβει 40 εκ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο εξτρέμ στη Γιουβέντους το 2018. 

Στην 3η θέση είναι η πώληση του Ματς Χούμελς στην Μπορούσια Ντόρτμουντ έναντι 30,5 εκ. ευρώ και ακολουθεί αυτή του Τόνι Κρος στη Ρεάλ Μαδρίτης, που έφτασε τα 25 εκ. ευρώ. 

Κάπως έτσι, ο γερμανικός σύλλογος θα επιχειρήσει να προβάλλει τουλάχιστον ένα θετικό επιχείρημα στους οπαδούς της ομάδας, για τους οποίους ήδη ο Πολωνός επιθετικός αποτελεί persona non grata. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Τύπο, δέχεται απειλές για την απόφασή του να αποχωρήσει από το κλαμπ, μετά από 8 χρόνια και να φορέσει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News