Μπάγερν Μονάχου: Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι - Βραβείο, ρεκόρ, δάκρυα και αντίο!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Bundesliga για 7η φορά, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του θρυλικού Γκερντ Μίλερ. 

Ωστόσο, οι δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Μπάγερν κόντρα στην Βόλφσμπουργκ (2-2), αλλά και ο… αποχαιρετισμός του προς τους φίλους των Βαυαρών, δείχνουν ότι μάλλον αυτή ήταν η τελευταία φορά που αγωνίζεται ως παίκτης της Μπάγερν Μονάχου. 

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι μίλησα με τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και τον ενημέρωσα ότι η απόφασή μου είχε ληφθεί και δεν θα επεκτείνω το συμβόλαιό μου με την Μπάγερν. Και οι δύο πλευρές πρέπει να σκεφτούν το μέλλον. Πρέπει να βρούμε την καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές. Είναι πολύ πιθανό αυτό να ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι για την Μπάγερν. Δεν μπορώ να το πω στο 100%, αλλά μπορεί να ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Θέλουμε να βρούμε την καλύτερη λύση για εμένα και για τον σύλλογο», δήλωσε ο Πολωνός αρχισκόρερ των Γερμανών. 

 

 

Στην Ισπανία κάνουν λόγο για συμφωνία του Πολωνού επιθετικού με την Μπαρτσελόνα, με τον Τσάβι να δηλώνει, σε ερώτηση εάν θα υπογράψει και αν τον προβληματίζει η ηλικία του παίκτη: «Όσον αφορά την υπογραφή, η ηλικία δεν με αφορά… κάναμε τον Ντάνι Άλβες όταν ήταν 38 ετών! Οι παίκτες φροντίζουν τον εαυτό τους, είναι πιο επαγγελματίες. Άλβες, Ιμπραΐμοβιτς, Μόντριτς, Κριστιάνο ή Μέσι είναι παραδείγματα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News