Τσέλσι: Ανέβασε την προσφορά του ο Νικ Κάντι

Σε νέα μεγάλη προσφορά για την εξαγορά της Τσέλσι, προχώρησε ο Νικ Κάντι, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να αποσπάσει τη θετική απάντηση της διοίκησης.

Σύμφωνα λοιπόν με το «Skysports» ο Βρετανός κατασκευαστής ακινήτων και οπαδός της Τσέλσι από μικρό παιδί, προχώρησε σε κατάθεση νέας πρότασης για την εξαγορά των «μπλε» του Λονδίνου, μια πρόταση αρκετά μεγαλύτερη από τα 2.4 δις ευρώ που ήταν και η αρχική του πρόταση.

Η νέα προσφορά όμως δεν βρίσκει μόνο αυτόν στο… κόλπο, καθώς για να μαζευτούν οι οικονομικοί πόροι, χρειάστηκε και βοήθεια ενός μεγάλου κορεατικού ιδρύματος, το οποίο και αύξησε την χρηματοδότηση, δίνοντας πλέον περισσότερες πιθανότητες, ώστε να έρθει η θετική απάντηση.

«Παραμένει μια ευκαιρία που δίνεται μια φορά στη ζωή για να επιστρέψουμε το ποδόσφαιρο στους οπαδούς και να τους βάλουμε στο επίκεντρο των λειτουργιών και της στρατηγικής της Τσέλσι.

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε την απίστευτη κληρονομιά του συλλόγου και την προώθηση της συμμετοχής της κοινότητας και μπορούμε να παρέχουμε την οικονομική σταθερότητα για να διασφαλίσουμε τη μελλοντική ανάπτυξη του συλλόγου στην παγκόσμια σκηνή» δήλωσε ο Κάντι μετά και τη νέα του προσφορά.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News