Τσέλσι: Όταν ο νέος ιδιοκτήτης, Τοντ Μπόλι, ήταν πρωταθλητής της πάλης και σταρ του μπέιζμπολ

Εντός των επόμενων ημερών, η Τσέλσι θα περάσει στα χέρια του Αμερικανού επιχειρηματία Τοντ Μπόλι και στην Αγγλία… ξεσκονίζουν το παρελθόν του, αναζητώντας όσα περισσότερα στοιχεία γίνεται. Η Sun αποκαλύπτει φωτογραφίες από την επετηρίδα (yearbook) του κολλεγίου που φοιτούσε και εμφανίζεται ως σταρ της πάλης και του μπέιζμπολ. 

Η σχέση του συνιδιοκτήτη των LA Dodgers, που ετοιμάζεται να διαδεχτεί τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, με τον αθλητισμό μετράει πολλά χρόνια. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στο Landon School του Μέριλαντ, ήταν μέλος της ομάδας πάλης του κολλεγίου και πρωταθλητής για δύο διαδοχικές χρονιές (1990, 1991). Παράλληλα, έπαιζε και μπέιζμπολ. Μάλιστα, το προπονητήριο του κολλεγίου ονομάστηκε Boehly Family Wrestling Room προς τιμήν του, το 2014, σε μία ειδική εκδήλωση για τα εγκαίνια της αίθουσας, που ο ίδιος είχε δώσει το «παρών». 

 

Ο Μπόλι θα ηγηθεί ως επικεφαλής του σχήματος που θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των «μπλε», μαζί με τους Κλίρλεϊκ Κάπιταλ, Μαρκ Γουόλτερ και Χάνσοεργκ Γουάις. Η πώληση θα ολοκληρωθεί στα τέλη Μαΐου, με το ποσό που θα καταβληθεί να αγγίζει τα 2.5 δις λίρες, ενώ ακόμα 1.75 δις λίρες θα δαπανηθούν για περαιτέρω επενδύσεις του συλλόγου.

 O Μπόλι, βρέθηκε στις κερκίδες του «Στάνφορντ Μπριτζ» το απόγευμα του Σαββάτου και έζησε από κοντά την επεισοδιακή αναμέτρηση των Λονδρέζων με την Γουλβς. Οι αντιδράσεις του ήταν παροιμιώδεις, αφού σφύριζε κλέφτικα και πανηγύριζε έντονα όλα τα γκολ της Τσέλσι, απόρησε με την ακύρωση ενός εξ αυτών από τον VAR, ενώ στην εκπνοή υπέστη και την ψυχρολουσία της ισοφάρισης των «Λύκων» στις καθυστερήσεις, σε 2-2. Ο νέος ισχυρός άνδρας των «μπλε», μάλλον θύμισε παράγοντα της δικής μας Super League και από ό,τι φαίνεται θα χαρίσει απολαυστικά στιγμιότυπα στο μέλλον. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News