Nτόρτμουντ για Χάαλαντ: «Ο πόλεμος με τους ολιγάρχες και τους Άραβες είναι άνισος»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι αλλά στη Ντόρτμουντ δεν τα βάφουν μαύρα. Όπως λέει και η παροιμία: «Συνηθισμένο το βουνό από τα χιόνια».

Ο διευθύνων σύμβουλος Χανς-Γιοακίμ Βάτσκε, δήλωσε στο CNN. «Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για εμάς, γιατί όταν ένας παίκτης τα καταφέρνει πολύ καλά, πρέπει να πολεμήσουμε εναντίον των μεγάλων συλλόγων με ιδιοκτήτες ολιγάρχες και με αραβικά κράτη πίσω. Και δεν μπορούμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα», είπε στο CNN.

Και συνέχισε:

«Έχουμε παίξει ποδόσφαιρο 113 χρόνια και 111 από αυτά ήταν χωρίς τον Χάαλαντ. Είχαμε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και μετά έφυγε το 2014, αλλά παίξαμε ποδόσφαιρο το 2015, το 2016, το 2017… μέχρι τώρα. Μετά ήρθε ο Ομπαμεγιάνγκ και μετά ο Χάαλαντ. Και να είστε σίγουροι ότι αν ο Έρλινγκ πάρει την απόφαση να μας αφήσει, θα βρούμε τον επόμενο 100%».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ντόρτμουντ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Γερμανό επιθετικό της Σάλτσμπουργκ, Καρίμ Αντεγέμι για να αντικαταστήσει τον Νορβηγό στη γραμμή κρούσης της.

«Ναι, μπορούμε να κερδίσουμε έναν αγώνα για έναν 18χρονο παίκτη, όπως ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, γιατί αυτοί οι παίκτες αγαπούν να παίζουν για την Ντόρτμουντ, επειδή έχουμε πάντα 80.000 θεατές. Υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα και ο σύλλογος ξέρει πώς να χειρίζεται νέους παίκτες. Αυτός είναι ο τρόπος μας…»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News