Gazzetta Dello Sport: Ο Λουκάκου ονειρεύεται ηχηρή επιστροφή στην Ίντερ

Ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν μία από τις μεταγραφικές «βόμβες» του καλοκαιριού, με τον πρώτο σκόρερ και πρωταθλητή με την Ίντερ, να αποχωρεί από την Ιταλία, προκειμένου να επιστρέψει στην Τσέλσι και την Premier League, έναντι σχεδόν 150 εκ ευρώ, ποσό ρεκόρ για τη Serie A. 

Ο θηριώδης διεθνής Βέλγος επιθετικός, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο με αφορμή την κακή απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια των «μπλε», αλλά και στο γεγονός ότι ο Τόμας Τούχελ τον άφησε στον πάγκο, κόντρα στο κρίσιμο ματς κόντρα στη Λιλ για τη φάση των «16». Ωστόσο, όλα άρχισαν τον περασμένο Δεκέμβριο όταν σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Sky Sports, είχε παραδεχτεί ότι: «Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να μοιραστώ τα συναισθήματά μου. Πάντα έλεγα πως έχω την Ίντερ στην καρδιά μου. Νομίζω πως η απόφαση μου να φύγω το καλοκαίρι όμως ήταν κάπως βιαστική. Έπρεπε να ήταν διαφορετικά. Τώρα θα ήθελα να παίζω περισσότερο, αλλά σέβομαι τις επιλογές του προπονητή. Θα μιλήσω με τον Τούχελ, προσπαθούμε να βρούμε σύστημα παιχνιδιού. Στο μεταξύ πρέπει να γ συνεχίσω να δουλεύω και να περιμένω την ευκαιρία μου», ενώ αναφέρθηκε στην αγάπη του για την Ίντερ και ουσιαστικά προανήγγειλε την επιστροφή του στους «νερατζούρι» στο μέλλον. 

«Ο Λαουτάρο είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα και μου λείπει πολύ. Θα μπορούσα να πεθάνω για αυτόν στο γήπεδο από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα. Αν θα έρθει μαζί μου στην Τσέλσι; Όχι, θα μείνει στο Μιλάνο και θα επιστρέψω εγώ».

Σήμερα, η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport έχει στο πρωτοσέλιδό της τον Ρουμέλου Λουκάκου και κάνει λόγο για επιθυμία του να γυρίσει στο Μιλάνο. 

«Ο Ρομέλου σε κρίση στην Τσέλσι, είναι λυπημένος, ονειρεύεται μία ηχηρή επιστροφή και χτυπά την πόρτα του Ζανγκ» 

Ο σύλλογος του Μιλάνου έχει άλλα σχέδια, αλλά ο Βέλγος είναι έτοιμος να μειώσει τον μισθό του. Ο Μαρότα και ο Αουσίλιο πόνταραν στον Σκαμάκα, ο μισθός του Βέλγου είναι απρόσιτος για την μεταγραφική πολιτική του κλαμπ.  Χρειάζεται άνοιγμα των «Μπλε» για τον δανεισμό, αλλά ο φόργουορντ είναι διαθέσιμος για να ανταποκριθεί στο οικονομικό κομμάτι, αναφέρει το ρεπορτάζ των Ιταλών. 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News