Ίντερ - Σασουόλο 0-2: Οι «νερατζούρι» δεν εκμεταλλεύτηκαν τη γκέλα της Μίλαν

Ίντερ – Σασουόλο 0-2: H Ίντερ σπατάλησε μία τεράστια ευκαιρία, μέσα στην έδρα της, να προσπεράσει τη Μίλαν στη βαθμολογία της Serie A, χάνοντας από τη Σασουόλο με σκορ 2-0…

H Ίντερ σπατάλησε μία τεράστια ευκαιρία, μέσα στην έδρα της, να προσπεράσει τη Μίλαν στη βαθμολογία της Serie A, χάνοντας από τη Σασουόλο με σκορ 2-0…

Κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε η πρωταθλήτρια Ιταλίας, στο Μεάτσα, καθώς δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την «γκέλα» της Μίλαν (2-2 με τη Σαλερνιτάνα) και ν’ ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Οι «νερατζούρι», μετά τη μεσοβδόμαδη ήττα από τη Λίβερπουλ, παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι, γεγονός που κόστισε στην ομάδα. Από πολύ νωρίς βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς η Σασουόλο με τον Ρασπαντόρι στο 8ο λεπτό πήρε το προβάδισμα.

Η αντίδραση των γηπεδούχων, μετά το γρήγορο τέρμα ήταν άμεση, ωστόσο καμία επιθετική δημιουργία δεν βρήκε στόχο. Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει η Ίντερ, πέτυχε για δεύτερη φορά η Σασουόλο. Τέσσερα λεπτά, πριν τη συμπλήρωση του μισαώρου, οι «νεροβέρντι» διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σκαμάκα.

Η Ίντερ στην επανάληψη επέστεψε στον αγωνιστικό χώρο με αλλαγές, με τον Ιντζάγκι να ρίχνει στη… σκακιέρα τους Ντάμφρις και Τζέκο, με σκοπό τη βελτίωση της επιθετικής γραμμής, μιας και η ομάδα του ήταν με δύο γκολ πίσω στο σκορ.

Οι αλλαγές έφεραν αποτελέσματα, με τους «νερατζούρι» να γίνονται πιο απειλητικοί. Ωστόσο, το γκολ δεν ήρθε ποτέ για τους γηπεδούχους, με τη Σασουόλο εν τέλει να κερδίζει με 2-0 την Ίντερ και να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ενδεκάδες

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκίνιαρ, Ντε Φράι, Ντιμάρκο, Νταρμιάν (46′ Ντάμφρις), Γκαλιαρντίνι (46′ Τζέκο), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (78′ Βιδάλ), Πέρισιτς (78′ Ντ’ Αμπρόζιο), Αλέξις Σάντσες, Λαουτάρο

Σασουόλο: Κονσίλι, Κίρικες, Αϊχάν (46′ Τρεσόλντι), Μουλντούρ, Κυριακόπουλος, Λόπες, Φρατέζι (70′ Μετέους Ενρίκε), Μπεράρντι, Τραορέ (78′ Χαρουί), Ρασπαντόρι, Σκαμάκα (70′ Ντεφρέλ)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News