Τζένοα - Ίντερ 0-0: Το δώρο της Ουντινέζε της… έπεσε από τα χέρια

Τζένοα – Ίντερ 0-0: Το δώρο της Ουντινέζε της… έπεσε από τα χέρια και η Ίντερ συνέχισε στο -2 από την κορυφή της Serie A.

Την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή και στη συνέχεια να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από την Μίλαν, με το ματς που χρωστάει, έχασε η Ίντερ, η οποία έμεινε στην «λευκή» ισοπαλία με την Τζένοα.

Το δώρο της Ουντινέζε και την ισοπαλία με την Μίλαν, ήθελε να εκμεταλλευτεί η Ίντερ, με τους Νερατζούρι να μπαίνουν αρκετά δυναμικά στην αναμέτρηση, καταφέρνοντας να ελέγξουν από νωρίς τον ρυθμό του αγώνα, καταφέρνοντας μάλιστα να δείξουν τα δόντια τους βγάζοντας αρκετές καλές και επικίνδυνες τελικές προσπάθειες, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν το γκολ.

Οι γηπεδούχοι από πλευράς τους έδειχναν να συμβιβάζονται στον παθητικό ρόλο που είχαν, καθώς αυτό που είχαν στο μυαλό τους ήταν πρωτίστως να αμυνθούν και στη συνέχεια, εάν τους δοθεί η ευκαιρία να βγουν στην κόντρα ψάχνοντας έτσι κάποιο γκολ.

Το επιθετικό πλάνο της Τζένοα δεν έδειχνε να αποδίδει, κι αυτό κυρίως γιατί η Ίντερ δεν έδειχνε τη διάθεση να χάσει άσκοπα τη μπάλα, παρ’ όλα αυτά παρά τις ευκαιρίες που συνέχιζε να δημιουργεί και στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γκολ για να πάρει το προβάδισμα και τους 3 βαθμούς.

Με την ισοπαλία αυτή η Ίντερ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή και παρέμεινε στην 2η θέση της Serie A, ενώ η Τζένοα κατάφερε να πάρει έναν σημαντικό βαθμό στη μάχη για την παραμονή, παραμένοντας όμως στην ζώνη του υποβιβασμού και την προτελευταία θέση με 17 βαθμούς.

Τζένοα (4-2-3-1): Σιρίγου, Χέφτι, Μακσίμοβιτς, Βάσκιεζ, Όστιγκαρντ, Στουράρο, Μπαντέλι, Μελεγκόνι, Πορτανόβα, Γκούντμουνστον, Γιεμπόα

Ίντερ (3-5-2): Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόσιο, Ντε Βρι, Μπαστόνια, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνολγου, Πέρισιτς, Τζέκο, Σάντσες

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News