Γιουβέντους: Στην… κούρσα για την απόκτηση του Αντόνιο Ρούντιγκερ

Την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής με τον κεντρικό αμυντικό της Τσέλσι, Αντόνιο Ρούντιγκερ, θέλει να πετύχει η Γιουβέντους.

Η «Μεγάλη Κυριά» φαίνεται πως έχει πολύ ψηλά στη λίστα της, τον Γερμανό στόπερ, καθώς όπως αναφέρει η «Sun», η Γιούβε θέλει να κάνει τον Ρούντιγκερ τον επόμενο… Κιελίνι, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να χτίσουν μια συμπαγής άμυνα, έχοντας τον 29χρονο ως βασικό πυλώνα.

Η περίπτωσή του όμως, μόνο εύκολη δεν πρέπει να θεωρείται καθώς ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων, καθώς το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους τελειώνει το καλοκαίρι και με την δύσκολη, οικονομική, κατάσταση που επικρατεί στη Τσέλσι, μετά τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία και τις κυρώσεις των Άγγλων στον Αμπράμοβιτς, οι πιθανότητες να παραμείνει στους πρωταθλητές Ευρώπης είναι απειροελάχιστες.

Η Γιουβέντους λοιπόν θέλει να αρπάξει την ευκαιρία που της έχει δοθεί και να ντύσει τον Ρούντιγκερ, μπιανκονέρο και στη συνέχεια και αφού μείνει για άλλον έναν χρόνο στην ομάδα ο Κιελίνι, να μπει σιγά-σιγά στο κλίμα της ομάδας και από την επόμενη σεζόν να είναι έτοιμος να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής της «Γιούβε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News