Γιούργκεν Κλοπ: «Όταν ήρθε ο Αμπράμοβιτς δεν σας ένοιαζε από πού ήταν τα λεφτά του;»

Ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Τσέλσι αναφορικά με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Η Τσέλσι βιώνει τις δυσκολότερες ημέρες της ιστορίας της, με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να βρίσκεται στο στόχαστρο και το μέλλον του συλλόγου να θεωρείται αβέβαιο.

Θέση για τα όσα συμβαίνουν πήρε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δεν… μασάει τα λόγια του. Ο προπονητής της Λίβερπουλ, στην συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Μπράιτον, τόνισε πως εξ αρχής ήταν λάθος η άφιξη του Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι, ωστόσο τότε κανείς δεν είχε ενδιαφερθεί για το από που προέρχονταν τα χρήματά του.

«Ολοι γνωρίζαμε από που προέρχονταν τα χρήματα. Ηταν προφανές, αλλά το αποδεχθήκαμε κι αυτό είναι δικό μας λάθος. Τώρα σκεφτόμαστε ότι “δεν μπορούμε να το δεχτούμε άλλο, οπότε τους τιμωρούμε”. Το θέμα όμως είναι ότι δεν φταίει η Τσέλσι. Αλήθεια σας ένοιαζε όταν ήρθε ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι; Ενδιαφερόταν πραγματικά κανείς; Άρεσε σε κανέναν όταν η Νιουκάστλ πωλήθηκε; Ενδιαφέρονται πραγματικά οι οπαδοί;

Στην αρχή δεν σκεφτόμαστε καν τι συμβαίνει κι από πού προέρχονται τα χρήματα. Τώρα αρχίζουμε προφανώς να σκεφτόμαστε από πού προέρχονται τα χρήματα. Νομίζω όμως ότι είναι καλή ιδέα να να το σκεφτούμε λίγο περισσότερο. Ετσι πρέπει.

Προσωπικά είμαι χαρούμενος με τους ιδιοκτήτες μας γιατί τελικά οι ιδιοκτήτες είναι εκεί για να ηγηθούν του συλλόγου, να δώσουν οικονομικούς πόρους. Όταν θέλουν να βγάλουν όφελος, λέμε πώς μπορούν να θέλουν να βγάλουν όφελος; Είναι εδώ μέσα για να δώσουν χρήματα στο ποδόσφαιρο», είπε ο Γερμανός τεχνικός.
 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News