Λίβερπουλ: Κλοπ 2026 και τα «κόκκινα» ρεκόρ... τρέμουν!

Λίβερπουλ: Κλοπ 2026 και τα «κόκκινα» ρεκόρ… τρέμουν! Μένει στο «Άνφιλντ» ο Γερμανός τεχνικός των επιτυχιών

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι φίλοι της Λίβερπουλ, καθώς όπως φαίνεται ο Γιούργκεν Κλοπ ήδη υπέγραψε το πρωί της Πέμπτης (28/4) την επέκταση του συμβολαίου του και αναμένεται να παραμείνει στο τιμόνι των «Reds» έως το 2026. 

Σύμφωνα με την έγκυρη «Athletic» και τον δημοσιογράφο Ντέιβιντ Ορνστέιν, απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση του σπουδαίου deal για τον αγγλικό σύλλογο. Ο Γερμανός τεχνικός έχει βάλει τη σφραγίδα του στην αναμόρφωση της ομάδας, χτίζοντας ένα σύνολο που χαίρεται να βλέπει το φίλαθλο κοινό, ενώ παράλληλα διεκδικεί το quadruple την τρέχουσα σεζόν.

Ο Κλοπ είχε δηλώσει κάποτε ότι «Όταν λήξει το συμβόλαιό μου με τη Λίβερπουλ, πρέπει να μάθω πώς είναι να ζεις ξανά μια κανονική ζωή. Θέλω να ζήσω ένα χρόνο μακριά γιατί δεν μπόρεσα ποτέ να το απολαύσω. Αγαπώ τη δουλειά μου, την απολαμβάνω πολύ. Το μόνο πρόβλημα με το να είσαι προπονητής είναι ότι δεν σταματάς ποτέ να δουλεύεις, δεν έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις. Δεν ξέρω αν το θέλω σε μεγάλη ηλικία». Σίγουρα, τα σημερινά νέα, ακούγονται στα αυτιά των φίλων της Λίβερπουλ, το ίδιο όμορφα όπως και το αγαπημένο τους «You’ ll never walk alone». Εν αναμονή ωστόσο της επίσημης επιβεβαίωσης. 

Πρωταθλητές μετά από 30 χρόνια με Κλοπ στο τιμόνι 

Στο πρόσωπο του Κλοπ, οι «Reds» βρήκαν τον άνθρωπο που τους χάρισε το πρωτάθλημα, μετά από 30 ολόκληρα χρόνια, το 2020. Την ίδια ώρα είναι αυτός που μπορεί να κοντράρει στα ίσα τον Πεπ Γκουαρδιόλα και να τους ανεβάσει και πάλι στην κορυφή της Premier League. Μάλιστα, έγινε ο μοναδικός προπονητής που έχει κερδίσει 10 φορές τον Καταλανό, μετά τη νίκη στον μεταξύ τους ημιτελικό στο League Cup. Παράλληλα, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ έχει κατακτήσει μέσα σε τρία χρόνια, το πρωτάθλημα στην Αγγλία, το Champions League και το League Cup, ενώ υπό τις οδηγίες του έφτασε σε 3 τελικούς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. To μαγικό χάρισμα του Κλοπ να διαχειρίζεται τους αστέρες της Λίβερπουλ αλλά και την πίεση του ισχυρού ανταγωνισμού στο Νησί, σε συνδυασμό με την πολιτική των ιδιοκτητών να απογειώσουν τον ιστορικό σύλλογο της Αγγλίας σε όλα τα επίπεδα, μοιάζει ιδανική συνταγή για μελλοντικές επιτυχίες. 

«Ο Γιούργκεν Κλοπ υπέγραψε σήμερα επέκταση συμβολαίου που θα τον κρατήσει στη Λίβερπουλ μέχρι το 2026. Ο 54χρονος Γερμανός προπονητής και το επιτελείο του είχαν συμφωνία μέχρι το 2024 και τώρα την επέκτειναν κατά 2 χρόνια. Η επίσημη επιβεβαίωση δεν απέχει πολύ», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ. 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News