Λίβερπουλ: Το επιθετικό «θαύμα» των κόκκινων του Κλοπ

Τρεις παίκτες της Λίβερπουλ είναι στην κορυφή στους πίνακες με τους σκόρερ αλλά και τις ασίστ τη φετινή σεζόν στη Premier League

Mέγας είσαι Κλοπ και θαυμαστά τα έργα σου, θα μπορούσε να πει κανείς βλέποντας την Λίβερπουλ που έχει «δημιουργήσει» την φετινή σεζόν.

Μετά το επιβλητικό 6-0 επί της Λίντς, οι «ρεντς» πέτυχαν ένα ακόμη απίστευτο ρεκόρ και κατάφεραν να κυριαρχήσουν στους πίνακες της Premier League.

Πιο αναλυτικά, οι παίκτες του Γερμανού τεχνικού, κατέχουν τις τρεις πρώτες θέσεις τόσο στον πίνακα με τους κορυφαίους σκόρερ όσο και σε αυτόν με τις περισσότερες ασιστ. Μετά τα δυο χθεσινά γκολ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ (για το 2021-22) με 19 τέρματα και ακολουθούν Ζότα με 12 και Μανέ με 10.

Αναφορικά με τις ασίστ, ο Σαλάχ παραμένει «record man» και είναι και στον πίνακα αυτό στην κορυφή, μετρώντας 10 ασιστ. «Παρέα» του έχει τον συμπαίκτη του, Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, ενώ στην 3η θέση βρίσκεται ο Άντι Ρόμπερτσον, ο οποίος έδωσε την ασίστ για το 6-0 του Βίρτζιλ φαν Ντάικ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News