Τσέλσι - Λίβερπουλ: Η απονομή των «reds» και ο... ανυπόμονος Τσιμίκας

Τσέλσι – Λίβερπουλ: Η Λίβερπουλ κατέκτησε το Carabao Cup, κερδίζοντας στη διαδικασία των πέναλτι με 11-10 την Τσέλσι και τους παίκτες της με… μπροστάρη τον Κώστα Τσιμίκα να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τροπαίου…

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το Carabao Cup, κερδίζοντας στη διαδικασία των πέναλτι με 11-10 την Τσέλσι και τους παίκτες της με… μπροστάρη τον Κώστα Τσιμίκα να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τροπαίου…

Το ένατο League/Carabao Cup της ιστορίας της πανηγύρισε η Λίβερπουλ, όντας η πολυνίκης του θεσμού. Η ομάδα του Κλοπ εκτελώντας άρτια πέναλτι κέρδισε 11-10, σήκωσε το τρόπαιο του Carabao Cup, μετά την άστοχη εκτέλεση του Κέπα Αριθαμπαλάγα.

 

Ο… ανυπόμονος Τσιμίκας στην απονομή

Μετά το τέλος του τελικού και την άστοχη εκτέλεση του Κέπα, όλη η ομάδα της Λίβερπουλ κατευθύνθηκε στην εξέδρα των επισήμων για να σηκώσει το τρόπαιο της διοργάνωσης.

Εκεί, πρώτος πρώτος πήρε θέση ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος έκανε εμφανή την ανυπομονησία του για να σηκώσει το πρώτο τρόπαιο της καριέρας του με τη Λίβερπουλ. Ο ίδιος, μάλιστα, ήταν αυτός που… άρπαξε το κύπελλο τον αρχηγό της ομάδας, Χέντερσον, για να το σηκώσει δεύτερος.

Σημειώνεται πως 25χρονος έγινε ο τρίτος Έλληνας που σηκώνει τρόπαιο με αγγλική ομάδα, μετά τους Ζαγοράκη και Παπασταθόπουλο, οι οποίοι είχαν σηκώσει αγγλική… κούπα με τις Λέστερ και Άρσεναλ αντίστοιχα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News