Κριστιάνο Ρονάλντο: Παγκόσμια συγκίνηση για το δράμα του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Παγκόσμιο σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση ότι πέθανε το ένα από τα δίδυμα μωρά που γέννησε σήμερα η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα. Ο Πορτογάλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ο ίδιος το θλιβερό γεγονός, μέσω των social media, ζητώντας παράλληλα σεβασμό της ιδιωτικότητάς τους αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνουν οι δύο γονείς. 

Ο διεθνής επιθετικός των «Κόκκινων Διαβόλων» μετά τη γνωστοποίηση της οικογενειακής τραγωδίας που βιώνει δέχεται αναρίθμητα μηνύματα συμπαράστασης, από συλλόγους, συμπαίκτες, αντιπάλους αλλά και από τα εκατομμύρια των θαυμαστών του ανά τον κόσμο. 

 

«Με τη βαθύτατη θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε τον θάνατο του γιου μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορούν να νιώσουν οι γονείς. Μόνο η γέννηση της κόρης μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για τη φροντίδα και την υποστήριξή τους. Είμαστε συντετριμμένοι από αυτή την απώλεια και ζητάμε ιδιωτικότητα αυτή τη δύσκολη στιγμή. Μωρό μου, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε πάντα. Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα Ροντρίγκεζ», ήταν η ανάρτηση που έκαναν μαζί με τη σύντροφό του στα social media.

H αδερφή του, Κάτια Αβέιρο, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση, αναφέροντας: «Σας αγαπώ και η καρδιά μου είναι εκεί στο πλευρό σας. Ο Θεός να τα φροντίζει όλα και να δυναμώνει την πορεία σου όλο και περισσότερο… Το αγγελούδι μας είναι ήδη στην αγκαλιά του πατέρα και το κοριτσάκι μας που είναι εδώ σταθερό και δυνατό και γεμάτο υγεία, θα μας διδάσκει όλο και περισσότερα ότι μόνο η αγάπη έχει σημασία…». 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Aveiro? (@katiaaveirooficial)

 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσω δήλωσης στο twitter, στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ποδοσφαιριστή της. 

«Ο πόνος σας είναι ο πόνος μας. Στέλνουμε αγάπη και δύναμη σε εσένα και την οικογένεια αυτή τη στιγμή».

 Από την πλευρά της η άλλοτε ομάδα του CR7, Σπόρτινγκ Λισαβόνας σχολίασε:

«Κουράγιο και δύναμη. Ο σύλλογος είναι στο πλευρό σας»

 «Κουράγιο και δύναμη αρχηγέ», ήταν το μήνυμα της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας.

H Γιουβέντους έγραψε: «Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας, σε εσένα και την Χεορχίνα και ολόκληρη την οικογένεια αυτές τις ώρες». 

H Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Η Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρος και το διοικητικό της συμβούλιο λυπούνται βαθιά για τον θάνατο ενός από τα παιδιά που περίμεναν ο αγαπημένος μας Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του, Χεορχίνα Ροντρίγκες. Η Ρεάλ Μαδρίτης συμμερίζεται τον πόνο όλης της οικογένειας και θέλουμε να δείξουμε όλη την αγάπη και τη στοργή μας». 

«Άπαντες στην Μάντσεστερ Σίτι στέλνουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια σε σένα και στην Χεορχίνα» έγραψε η έτερη ομάδα του Μάντσεστερ. 

Η Τότεναμ σχολίασε: «Όλοι στην Τότεναμ στέλνουμε τις σκέψεις μας και τα συλλυπητήρια σε εσένα και την οικογένειά σου» 

Η Λίβερπουλ έστειλε το δικό της μήνυμα: «Όλοι μας στη Λίβερπουλ, στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε εσένα, στην Χεορχίνα και στην οικογένεια».

Η Λιντς έγραψε: «Οι σκέψεις μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια σε εσένα και την οικογένειά σου».  

Και η Νόριτς έστειλε το ίδιο μήνυμα στον Πορτογάλο.

Όπως και η Νιούκαστλ.

Και ο Πάου Γκασόλ έγραψε: «Οι σκέψεις μου σε εσένα και την Χεορχίνα αυτή τη δύσκολη ώρα, στέλνω την αγάπη μου».

 

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις και από την Premier League, την Σπαρτάκ Μόσχας, τη Λοκομοτίβ Μόσχας, τον Κένι Νταλγκλίς, τον Καφού, τον Ρόμπι Φάουλερ, τον Ρουσλάν Μαλινόφσκι κ.ά.

 

 

 

 

 

 

 

Ο συμπαίκτης του στους «Κόκκινους Διαβόλους» Μάρκους Ράσφορντ, σχολίασε: «Οι σκέψεις μου σε εσένα και την Χεορχίνα αδερφέ, λυπάμαι πολύ». 

Ο Πελέ έγραψε: «Φίλε μου, σου στέλνω τις προσευχές μου και τα συναισθήματά μου αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Είθε ο Θεός να παρηγορήσει τις καρδιές σας και να φωτίσει κάθε βήμα στο δρόμο σας». 

Ο λογαριασμός του Κριστιάνο Ρονάλντο κατακλύστηκε από μηνύματα συμπαράστασης, μεταξύ άλλων από τον Νταβίντ ντε Χέα, από τον Ντιόγκο Νταλότ, τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, τον Άλεξ Τέλες, τον Φελίπε Μέλο, τον Πάουλο Ντιμπάλα, τον Άλβαρο Μοράτα, τον Ουσέιν Μπολτ, τον Χάμες Ροντρίγκες, τον Τσιτσαρίτο, τον Λούκας Βάθκεθ, τον Μίραλεμ Πιάνιτς, τον Μάρκο Ασένσιο, τον Πέπε, τον Ίσκο, τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή του Moto GP, Φάμπιο Κουαρταράρο και πολλούς άλλους. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News