Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Άρχισε επισήμως η εποχή Τεν Χαχ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έρικ τεν Χαχ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Η ανακοίνωση 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Erik ten Hag ως προπονητή της πρώτης ομάδας ανδρών, με την επιφύλαξη της έκδοσης βίζας εργασίας, από το τέλος αυτής της σεζόν έως τον Ιούνιο του 2025, με δυνατότητα παράτασης για ένα ακόμη έτος».

Ο Τζον Μέρτοου, Διευθυντής Ποδοσφαίρου, δήλωσε: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον Άγιαξ, ο Έρικ απέδειξε ότι είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς και επιτυχημένους προπονητές στην Ευρώπη, γνωστός για το ελκυστικό, επιθετικό ποδόσφαιρο της ομάδας του και την αξιοποίηση των νέων.

Στις συνομιλίες μας με τον Έρικ εντυπωσιαστήκαμε βαθιά με το μακροπρόθεσμο όραμά του να επιστρέψει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο επίπεδο στο οποίο θέλουμε  καθώς και με την ορμή και την αποφασιστικότητά του να το πετύχει».

Τεν Χαχ: Ενθουσιασμένος με την πρόκληση

Ο Έρικ τεν Χαχ δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή που ανέλαβα προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την πρόκληση που έχουμε μπροστά μου. Γνωρίζω την ιστορία αυτού του μεγάλου συλλόγου και το πάθος των φιλάθλων και είμαι αποφασισμένος να δημιουργήσω μια ομάδα ικανή να φτάσει στην επιτυχία που αξίζει.

Ήταν δύσκολο να φύγω από τον Άγιαξ μετά από αυτά τα απίστευτα χρόνια και μπορώ να διαβεβαιώσω τους οπαδούς μας για την πλήρη δέσμευσή μου και να επικεντρωθώ στο να ολοκληρώσω με επιτυχία αυτή τη σεζόν πριν μετακομίσω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News