Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Βόμβα» των Times, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε να φύγει

Στην κορυφή του ενδιαφέροντος βρίσκεται για ένα ακόμη καλοκαίρι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού σύμφωνα με τους Times, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ζήτησε να πάρει μεταγραφή.

Ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έκανε μία εξαιρετική σεζόν σε ατομικό επίπεδο στην Premier League, φαίνεται πως δεν είναι ευχαριστημένος και επιθυμεί να αποχωρήσει, εφόσον οι «κόκκινοι διάβολοι» λάβουν μία ικανοποιητική πρόταση.

Όπως φαίνεται, ο σημαντικότερος λόγος είναι η αδυναμία του κλαμπ να γεμίσει τις φιλοδοξίες του Πορτογάλου, ιδιαίτερα λόγω της μη συμμετοχής του συλλόγου στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Το δημοσίευμα αναφέρει, πως ο Ρονάλντο έχει στο μυαλό του ένα πλάνο έτσι ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται για τουλάχιστον τρεις σεζόν ακόμη στο κορυφαίο επίπεδο και στην κορυφαία διασσυλογική διοργάνωση, με μοναδικό στόχο να κυνηγήσει ακόμη περισσότερες διακρίσεις σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο.

Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2023 και υπάρχει οψιόν για έναν ακόμη χρόνο, με τον Πορτογάλο να έχει διαμηνύσει πως δεν θέλει να συνεχίσει, με τις Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι να φαντάζουν τα απόλυτα φαβορί για την απόκτησή του.

Τέλος, η Γιουνάιτεντ φαίνεται πως με ένα ποσό της τάξεως των 25 εκατ. ευρώ θα μπορούσε να παραχωρήσει τον Πορτογάλο.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News