Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ρονάλντο είναι εδώ, οι οπαδοί της... φεύγουν!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ρονάλντο είναι εδώ, οι οπαδοί της… φεύγουν από το «Ολντ Τράφορντ» κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με την Μπρέντφορντ για την Premier League!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε διάθεση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 3-0 την Μπρέντφορντ μετά από σχεδόν έναν μήνα αλλά οι οπαδοί της έστειλαν ηχηρό μήνυμα αποχωρώντας από το γήπεδο!

Σχεδόν ένας μήνας πέρασε από την τελευταία νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League. Ήταν 16 Απριλίου όταν ο Ρονάλντο έκανε χατ-τρικ και οι «διάβολοι» επικράτησαν 3-2 της Νόριτς.

Μετά από δύο ήττες και μία ισοπαλία με την Τσέλσι, που την άφησαν σχεδόν οριστικά εκτός της τετράδας του Champions League, η Γιουνάιτεντ γυρίζει σελίδα και κερδίζει 3-0 την Μπρέντφορντ στο «Ολντ Τράφορντ».

Θα ήταν και υπερβολή άλλωστε να μείνει εντελώς εκτός Ευρώπης ή ακόμα και να παίξει στο Conference League της ερχόμενης περιόδου. Έτσι οι Πορτογάλοι της δεν την άφησαν να κατρακυλήσει περαιτέρω. Ο Ελάνγκα δημιούργησε το πρώτο γκολ για τον Μπρούνο Φερνάντεζ που σκόραρε μετά από 2,5 μήνες και ο Ρονάλντο -με αρκετή όρεξη απόψε- έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα.

Όχι απλά δεν είχε τις απαντήσεις η παρέα του Έρικσεν, ο Δανός χειροκροτήθηκε στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά περιορίστηκε σε εντελώς παθητικό ρόλο και δέχτηκε τρίτο γκολ από τον Βαράν.

Αυτά όμως στο αγωνιστικό σκέλος, αφού στο 73ο λεπτό έγινε αυτό για το οποίοι οι φίλοι της Γιουνάιτεντ είχαν προειδοποιήσει. Με καπνογόνα στο χρώμα του κίτρινου και του πράσινου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους Γκλέιζερς, τους ιδιοκτήτες του συλλόγου, αρκετός κόσμος αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Το 73ο λεπτό ήταν σημαδιακό, αφού οι φίλοι της Μάντσεστερ δε θέλησαν να δουν τα 17 λεπτά που απέμεναν, ένα λεπτό για κάθε χρόνο που η ομάδα ανήκει στους… ανεπιθύμητους Γκλέιζερς!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News