Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι «διάβολοι» του Τεν Χαχ... κρύβουν την μπάλα στα φιλικά
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι «διάβολοι» του Τεν Χαχ… κρύβουν την μπάλα στα φιλικά | Premier League
Ακόμα ένα ποδοσφαιρικό σόου έδωσε η… νέα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ ντε Χάχ, στο πλαίσιο των φιλικών προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αντιμετώπισαν στη Μελβούρνη την Κρίσταλ Πάλας, με τον γκολ του Μάρκους Ράσφορντ έπειτα από εκπληκτική ομαδική συνεργασία, να «κλέβει» την παράσταση.
Μεγάλη αισιοδοξία έχουν προκαλέσει οι εμφανίσεις της Γιουνάιτεντ στους φίλους της ομάδας, που ευελπιστούν ότι ο Ολλανδός τεχνικός μπορεί να την αναμορφώσει ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Premier League. Μετά την 4άρα κόντρα στη Λίβερπουλ, ήρθε μία ακόμα νίκη, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας, με 3-1.
Ο Άντονι Μαρσιάλ ανοιξε το σκορ στο 17′, ο Μάρκους Ράσφορντ έκανε το 2-0 στο 48′ και ο Σάντσο το 3-0 στο 59′. Η Πάλας μείωσε σε 3-1 με τον Γουόρντ στο 74΄, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα.
Δείτε το γκολ του Ράσφορντ και την συνεργασία για σεμινάριο:
Manchester United is Red?♥️? pic.twitter.com/l0Wsf3aKdW
— REECY™️??❤️ (@reecy_atuheire) July 19, 2022
A lovely team move to double our lead ?
⚽️ @MarcusRashford#MUFC || #MUTOUR22
— Manchester United (@ManUtd) July 19, 2022
Another lightning counterattack made it 3-0 in Melbourne ⚡️?
??????? @Sanchooo10#MUFC || #MUTOUR22
— Manchester United (@ManUtd) July 19, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Νότιγχαμ: «Τριάρα» στην Τότεναμ και βήμα παραμονής
- ΑΕΚ: «Μάνταλος 2027» στα μάτριξ του γηπέδου - Δε το κουνάει ο αρχηγός
- ΠΑΟΚ: Πρώην βοηθός του Λουτσέσκου απολύθηκε με κατηγορίες ξυλοδαρμού από την ομάδα του!
- Παπαθεοδώρου: Ανέβασε τα videos της... αδικίας - «Δεν μπορείς να υποτιμάς τη νοημοσύνη μας»
