Έρλινγκ Χάαλαντ: «Συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι - 120 εκ. ευρώ το deal»

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της Daily Mail, η Μάντσεστερ Σίτι έχει συνάψει συμφωνία για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ αυτό το καλοκαίρι. 

Oι Άγγλοι είναι πολύ αισιόδοξοι ότι ο Νορβηγός άσος θα πει το πολυπόθητο «ναι» και θα φορέσει τη φανέλα των «πολιτών», όπως έκανε στο παρελθόν ο πατέρας του, Άλφι για 3 χρόνια (2000-2003) και ο οποίος συνεχίζει να έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με το σύλλογο του Μάντσεστερ. 

Όπως αναφέρει το αγγλικό Μέσο, πηγές στη Γερμανία επιβεβαίωσαν ότι «έχουν συζητηθεί οι προσωπικοί όροι και το πλαίσιο της μεταγραφής και το συμβόλαιο είναι έτοιμο να υπογραφεί από τους διοικούντες της Σίτι. Ο Νορβηγός φορ έχει ρήτρα αποδέσμευσης 75 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του με τη Ντόρτμουντ, που λήγει το καλοκαίρι του 2024, ενώ ο διάσημος μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, πρόκειται επίσης να κερδίσει ένα σημαντικό ποσό αν ολοκληρωθεί τελικά το deal, που συνολικά αναμένεται να αγγίξει τα 120 εκατομμύρια ευρω. Παράλληλα, το δημοσίευμα τονίζει ότι τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και η Μπαρτσελόνα θα διεκδικήσουν τον παίκτη, αλλά ο πιο ισχυρός «αντίπαλος» είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, σε ό,τι αφορά την απόκτησή του. 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News