Μάντσεστερ Σίτι: Ποιος μπορεί να σταματήσει τον Πεπ με τον Χάαλαντ στη μηχανή του;

Κανείς δεν το επιβεβαιώνει, κανείς δεν το διαψεύδει. Η Daily Mail, ωστόσο το έγραψε. Είναι… καταγεγραμμένο που έλεγε πέρυσι και μια ψυχή στον Άγιο Δομίνικο.

Η Μάντσεστερ Σίτι τα βρήκε με τον Έρλινγκ Χάαλαντ! Και πώς να μην τα έβρισκε εφόσον, σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, τού προσφέρει 500.000 λίρες της εβδομάδα, ήτοι 600.000 ευρώ!

Επαναλαμβάνουμε την εβδομάδα! Δηλαδή γύρω περισσότερα από 2,5 εκ. ευρώ το μήνα, κοντά στα 31 εκ. ευρώ το χρόνο. Και πρόκειται για συμφωνία που θα έχει πενταετή διάρκεια. Δηλαδή χοντρικά 150 εκ. ευρώ. Προσθέστε και τα 75 εκ. που είναι η ρήτρα αποδέσμευσής του από τη Ντόρτμουντ για να φτάσουμε σε ένα συνολικό κόστος 225 εκ. ευρώ!

Ο πιο υψηλά αμειβόμενος παίκτης της Σίτι αυτή τη στιγμή με βδομαδιάτικο 385.000 λίρες είναι ο Βέλγος μέσος Κέβιν ντε Μπρόινε, δηλαδή τα χρήματα που παίρνει αντιπροσωπεύουν το 77% αυτών που έχει τάξει η Σίτι στον Χάαλαντ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεάλ Μαδρίτης: Εξωφρενική πρόταση 350 εκατ. ευρώ για Χάαλαντ

Με αυτά τα ποσά οι Καταριανοί θα βγάλουν αφρούς, βλέποντας τους άσπονδους «φίλους» τους από τα γειτονικά Εμιράτα να κάνουν ρελάνς μετά το σκούπισμα της Παρί το περασμένο καλοκαίρι, ενώ η Ρεάλ, εφόσον έχει «λοκάρει» στον Εμπαπέ, είναι αδύνατον να βρει και αυτά τα χρήματα.

Ο Χάαλαντ είναι ο φορ που στερείται επί μια διετία η Σίτι

Με τον Χάαλαντ, ο Πεπ βάζει στο οπλοστάσιό του ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε φορ περιοχής αυτή τη στιγμή. O Νορβηγός, σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει την τρέχουσα σεζόν 33 γκολ σε 31 ματς, τα 18 στην Bundesliga.

Μετά το φιάσκο Κέιν, με τον Άγγλο διεθνή να παραμένει στην Τότεναμ, ο Πεπ βρέθηκε να παίζει και φέτος χωρίς κλασικό φορ, με αποτέλεσμα πρώτος σκόρερ της ομάδας στην Premier League να είναι ο Ντε Μπρόινε με 11 γκολ, ενώ Στέρλινγκ και Μαχρέζ έχουν σημειώσει από 10. Την ίδια ώρα Σαλάχ και Μανέ έχουν πετύχει 20 και 13 αντίστοιχα για λογαριασμό της Λίβερπουλ.

Μια από τα ίδια και πέρυσι, με τον Γκιουντογκάν να πετυχαίνει σε όλη τη χρονιά 13 και τον Στέρλινγκ 10, ενώ για βρούμε πραγματικό φορ πρέπει να γυρίσουμε στη σεζόν 2019-20 με τον Σέρχιο Αγουέρο, που δεν έβαλε απλά 16 γκολ, αλλά βοηθούσε τους συμπαίκτες του να είναι πιο παραγωγικοί (Στέρλινγκ 20, Γκαμπριέλ Ζεσούς 13, Ντε Μπρόινε 13, Μαχρέζ 11).

Το πόσο έλειψε από τον Πεπ ο Αγουέρο, φάνηκε από το κλάμα που έριξε πέρυσι κατά την αποχώρησή του Αργεντινού.

Πρεμιέρα στην Αμερική

Η Mail αναφέρει ότι στις διαπραγματεύσεις έπαιξε σημαντικό ρόλο ο πατέρας του Χάαλαντ, Αλφ-Ίνγκε, ο οποίος την τριετία 2000-2003 φόρεσε τη φανέλα της Σίτι. Αν θα τη φορέσει και ο υιός, οι πρώτοι που θα τον θαυμάσουν από κοντά θα είναι οι Αμερικανοί, αφού η ομάδα του Μάντσεστερ έχε προγραμματίσει καλοκαιρινή περιοδεία στις ΗΠΑ.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάντσεστερ Σίτι: Προσφέρει στον Χάαλαντ 600.000 ευρώ την εβδομάδα!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News