Mεταγραφές Ευρώπη: Ένας φεύγει και ένας έρχεται στην Σίτι, πλησιάζει στην Μπαρτσελόνα ο Ντι Μαρία

Το sportday.gr καταγράφει τις σημερινές κινήσεις και τα κουτσομπολιά στο μεταγραφικό παζάρι για τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Όλα δείχνουν συμφωνία ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Λιντς, για την μεταγραφή του Άγγλου διεθνή μέσου, Κάλβιν Φίλιπς. Οι «Πολίτες» καλούνται να πληρώσουν το ποσό των 45 εκατ. λίρες για να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή, που έχει κάνει το κλικ στον Πεπ Γκουαρδιόλα. Η επιθυμία του 26χρονου έγινε σεβαστή από τη διοίκηση της Λιντς και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισημοποιηθεί το deal και ο Φίλιπς να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Οι «κανονιέρηδες» τα έχουν βρει σε όλα με την Μάντσεστερ Σίτι και θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κάνουν δικό τους τον Γκάμπριελ Ζεσούς. Η Άρσεναλ θα δώσει το ποσό των 58 εκατ. ευρώ στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα για τον Βραζιλιάνο φορ, με σκοπό να λύσει μία για πάντα το ζήτημα στην κορυφή της επίθεσης. Ο Αρτέτα μάλιστα έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Βραζιλιάνο, στην κοινή τους θητεία στην Σίτι και έχει εξαιρετική άποψη για τον παίκτη. 

ΤΣΕΛΣΙ: Το μεγάλο κόλπο του καλοκαιριού θέλει να κάνει ο Τόμας Τούχελ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία προσπαθεί να «κλέψει» τον Ραχίμ Σ΄τερλινγκ από τα χέρια του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μάλιστα δεν είναι αντίθετος σε ένα σενάριο αποχώρησης, αφού δεν είναι σίγουρο πως θα έχει σταθερό ρόλο στην Σίτι. Από την πλευρά τους οι «Πολίτες» εμφανίζονται έτοιμοι να παραχωρήσουν τον παίκτη σε περίπτωση που καλυφθούν οικονομικά.

ΜΙΛΑΝ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Δυσκολεύει η υπόθεση του Μπότμαν για την Μίλαν, αφού ο απίκτης της Λιλ φαίνεται να καταλήγει στην Νιουκάστλ. Ο αγγλικός σύλλογος έχει διαμηνύσει πως έχει έτοιμα 40 εκατ. ευρώ για τον Ολλανδό, με τους «ροσονέρι» να μην φτάνουν σε αυτό το ποσό. Δεν αποκλείεται μάλιστα η συμφωνία να επισημοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Στην Μπαρτσελόνα θα κλείσει όπως όλα δείχνουν ο Άνχελ Ντι Μαρία, αφού ισπανικά μέσα αναφέρουν πως ο Αργεντινός έχει πάρει την απόφασή του και έχει απορρίψει οριστικά την προοπτική της Γιουβέντους. Ο Τσάβι έχει μιλήσει μαζί του για τον ρόλο του στην ομάδα, κάτι που έχει δελεάσει τον Αργεντινό χαφ που παραμένει ελεύθερος στην αγορά. 

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Να διαψεύσει τα σενάρια που θέλουν τον Κριστάνο Ρονάλντο να βρίσκεται στα ραντάρ της Μπάγερν Μονάχου έσπευσε ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς. Ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών αφού τόνισε πως ο Πορτογάλος είναι ένας ποδοσφαιρσιτής παγκόσμιας κλάσης, ισχυρίστηκε πως ουδέποτε η γερμανική ομάδα ασχολήθηκε με τον Ρονάλντο, ιδιαίτερα από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News