Ζοάο Κανσέλο για Ντάνι Άλβες: «Με έκανε να αγαπήσω το ποδόσφαιρο»

Ζοάο Κανσέλο: Ο ακραίος οπισθοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Ζοάο Κανσέλο, μίλησε για το παιδικό του είδωλο που αγωνίζεται στην ίδια θέση με εκείνον, το οποίο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον Ντάνι Άλβες…

Ο ακραίος οπισθοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Ζοάο Κανσέλο, μίλησε για το παιδικό του είδωλο που αγωνίζεται στην ίδια θέση με εκείνον, το οποίο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον Ντάνι Άλβες…

Ο 27χρονος Πορτογάλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι, αναφέρθηκε στον άνθρωπο που τον έκανε να αγαπήσει λίγο παραπάνω το ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο νυν ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες, που όπως ανέφερε ο Κανσέλο θα ήθελε πολύ να τον γνωρίσει και από κοντά.

Συγκεκριμένα ο Ζοάο Κανσέλο δήλωσε:

«Θα είμαι ειλικρινής, στην θέση που παίζω το είδωλό μου από μικρός ήταν ο Ντάνι Άλβες. Δεν πρόλαβα και πολύ τον Καφού αφού ήμουν πολύ μικρός όταν έπαιζε. Όμως ο Ντάνι Άλβες, κατά την γνώμη μου, είναι ο καλύτερος ακραίος οπισθοφύλακας που υπήρξε ποτέ. Είμαι μεγάλος οπαδός της δουλειάς του, οπαδός αυτών που κάνει μέσα στο γήπεδο και την αίσθηση ελευθερίας που βγάζει όταν αγωνίζεται.

Η χαρά με την οποία παίζει ποδόσφαιρο, αυτή η αγάπη για αυτό το άθλημα. Είναι ένα πρότυπο για μένα σε αυτό το κομμάτι. Τον αγαπώ σαν παίκτη. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ, όμως θα το ήθελα πολύ. Πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα έρθει η στιγμή. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια τρομερή συζήτηση».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News