Μίλαν - Ουντινέζε 1-1: Γκέλαρε και έκανε δώρο στην συμπολίτισσα

Μια σπουδαία ευκαιρία για να ξεφύγει στον βαθμολογικό πίνακα, της Serie A, έχασε η Μίλαν, η οποία παρότι προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με γκολ του Λεάο, έμεινε στην ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Ουντινέζε.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν να μπαίνουν αρκετά καλά στην αναμέτρηση και να καταφέρνουν να δώσουν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι, χωρίς όμως να μπορούν να γίνουν όσο απειλητικοί θα ήθελαν.

Οι «ροσονέρι» παρότι δεν έδειχναν να μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα ευκαιρία, κατάφεραν να ανοίξουν τον σκορ με τον Λεάο στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι δέχθηκαν το γκολ δεν έδειξαν να έχουν όρεξη να αλλάξουν την τακτική τους προσέγγιση συνεχίζοντας να δίνουν τη μπάλα στη Μίλαν και προσπαθώντας να παίξουν με αντεπιθέσεις.

Κάτι που έδειξαν να μπορούν να κάνουν, χωρίς όμως να μπορούν να βρουν την πολύ μεγάλη ευκαιρία που θα τους έβαζε και πάλι στη διεκδίκηση της νίκης.

Τουλάχιστον όχι στο πρώτο μέρος, καθώς στο δεύτερο η μαχητική Ουντινέζε κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 66ο λεπτό με τον Ουντότζιε, μετά από ασίστ του Περέιρα, δίνοντας νέα τροπή στον αγώνα.

Μετά την ισοφάριση τα δεδομένα άλλαξαν, η Μίλαν ναι μεν είχε την κατοχή, αλλά δεν έδειχνε πως ήξερα τι να κάνει και πως να το κάνει για να καταφέρει να βρει και δεύτερο γκολ, παίρνοντας τα ηνία στην αναμέτρηση.

Η Ουντινέζε συνέχισε να κάνει ότι ήξερε καλύτερα και έβλεπε πως βγαίνει, καθώς παρέμεινε καλά στημένη αμυντικά και συνέχισε να ψάχνει τις αντεπιθέσεις.

Καμία από τις δύο ομάδες όμως δεν κατάφερε να βγάλει μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία για να βρει το δεύτερο γκολ, κάτι που έφερε και την ισοπαλία στην αναμέτρηση.

Με την ισοπαλία αυτή η Μίλαν έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει από τη δεύτερη Ίντερ και πλέον βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς μπροστά, έχοντας όμως και δύο αγώνες περισσότερους.

Από την άλλη η Ουντινέζε πήρε έναν ακόμα σημαντικό βαθμό στην μάχη της για να αποφύγει την μάχη της παραμονής.

Μίλαν (4-2-3-1): Μενιάν, Καλάμπρια, Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερνάντες, Τονάλι, Κεσί, Μεσίας, Ντίας, Λεάο, Ζιρού

Ουντινέζε (3-5-2): Σιλβέστρι, Μπεκάο, Μάρι, Πέρες, Μολίνα, Αρσλάν, Γουάλας, Μακένγκο, Ζέγκελααρ, Μπέρο, Ντεολοφέου

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News