Σαλερνιτάνα - Μίλαν 2-2: «Μπλόκο» στους Μιλανέζους με γκολάρα Μπονατσόλι

Σαλερνιτάνα – Μίλαν 2-2: «Μπλόκο» στους Μιλανέζους με γκολάρα Μπονατσόλι επεφύλασσε η 26η αγωνιστική της Seria A για την πρωτοπόρους.

Με ισοπαλία που την κρατάει αρκετά πίσω στην κούρσα της Serie A υποχρεώθηκε να φύγει η Μίλαν, από την έδρα της Σαλερνιτάνα, μένοντας στο τελικό 2-2 και μόλις δύο βαθμούς μπροστά από την συμπολίτισσα Ίντερ, η οποία έχει και δύο παιχνίδια λιγότερο

Η Μίλαν χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Τέο Ερνάντεζ σημάδεψε τον Τζούνιορ Μεσίας, ο οποίος με ένα εξαιρετικό τελείωμα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι βρήκαν άμεσα την απάντηση στο 29′ με ένα φανταστικό ψαλιδάκι του Φεντερίκο Μπονατσόλι, σε ένα γκολ που παίζει… μόνο του στην κούρσα για τον τίτλο του κορυφαίου της αγωνιστικής.

Η Μίλαν ήταν αυτήν που έψαξε το γκολ της νίκης, αλλά Ζιρού και Πέδρο Λεάο δεν τα κατάφεραν, με τον Τζούριτς να φέρνει την Σαλερνιτάνα στο 2-1, όταν από αρκετά δύσκολη θέση με καταπληκτική κεφαλιά έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 72′. Στην ολική ανατροπή έβαλε φρένο ο Ρέμπιτς, που πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε με μακρινό σουτ σε 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ, παρά την προσπάθεια της Μίλαν στο φινάλε να βρει το τρίτο γκολ που θα της χάριζε το τρίποντο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News