Βέροια - Ολυμπιακός Β' 1-0: Ακάθεκτη η «Βασίλισσα του Βορρά»

Ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ολυμπιακού Β’ η Βέροια με τη νίκη της 1-0, συνεχίζοντας έτσι στην κορυφή του Βορείου ομίλου και διατηρώντας το +8 από την ΑΕΛ η οποία νίκησε στο άλλο ντέρμπι της Super League 2 με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η Βέροια για μία ακόμη φορά έδειξε γιατί είναι στην πρώτη θέση και έχοντας πάρει μία καλή διαφορά από την ΑΕΛ, καθώς έπαιξε για τη νίκη την πήρε και κράτησε τον Ολυμπιακό Β’ για πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη, μετά από τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία.

Στο πρώτο τέταρτο ο Πασάς

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά στο παιχνίδι και με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου στην αναμέτρηση κατάφεραν να βάλουν το γκολ που έκανε τη διαφορά στον αγώνα. Στο 15ο λεπτό του αγώνα, ο Πασάς ήταν αυτός ο οποίος «έγραψε» το 1-0, συνεχίζοντας και αυτός από την πλευρά του την καλή σεζόν που πραγματοποιεί, καθώς σκόραρε για έκτο σερί ματς!

Από την άλλη ο Ολυμπιακός Β’ προσπάθησε να αντιδράσει, βγήκε μπροστά χωρίς όμως να κάνει κάτι ουσιαστικό. Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια κλείστηκε για αρκετή ώρα στο μισό γήπεδο, όμως και πάλι οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν και να φτάσουν στην ισοφάριση.

Έτσι έμεινε το 1-0 υπέρ της ομάδας από την Ημαθία, η οποία πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κορυφή και να διεκδικήσει την άνοδό της στη Super League.

Βέροια (Π. Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Σκόνδρας, Δημόπουλος (76′ Παπαχρήστος), Πεταυράκης Μούχαλης, Γαβριηλίδης, Οικονόμου, Μούργος, Φοφανά (60′ Κούατενγκ), Πασάς (76′ Καπνίδης), Γιακουμάκης (66′ Κάτσε).

Ολυμπιακός Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κινκούε, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Μαρίνος (68′ Λιάτσος), Βοΐλης, Ντόι (46′ Νταμπό), Κωστή, Σουρλής.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News