Μπαντιουγκού Φαντιγκά: «Από το Παρίσι κιόλας, γνώριζα ότι ο Ολυμπιακός έχει σπουδαίους παίκτες»

Οι δηλώσεις του Μπαντιουγκού Φαντιγκά στην κάμερα της Nova

To νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Μπαντιουγκού Φαντιγκά, μίλησε στην κάμερα της Nova ενόψει της αναμέτρησης με τον Ιωνικό (6/2).

Ο νεαρός, πρώην παίκτης της Παρί, αναφέρθηκε στους Εμπαπέ και Μέσι ενώ τόνισε πως γνώριζε αρκετούς παίκτες των Πειραιωτών πριν ακόμη έρθει στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για τον Ιωνικό «Ξέρω κάποα πράγματα για τον αντίπαλό μας. Ξέρω πως είναι μία ομάδα που την κερδίσαμε στον πρώτο γύρο, είναι μία ομάδα που παίζει σκληρή άμυνα και πως έχει μίκρο γήπεδο που πάντα είναι περίεργο να παίζεις. Εμείς πάντως θα πάμε να κερδίσουμε».

Για τους Εμπαπέ και Μέσι «Φυσικά και τους γνωρίζω, έκανα πολλές προπονήσεις μαζί τους, έμοιαζε με τρελό όνειρο που γινόταν πραγματικότητα. Είναι απίστευτοι και οι δύο και έμαθα πάρα πολλά απ’ αυτούς. Ήταν τρομερό να παίζω μαζί τους»,

Για τους Γάλλους παίκτες του Ολυμπιακού «Φυσικά και ήξερα, από το Παρίσι κιόλας, πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πως έχει σπουδαίους παίκτες όπως ο Γιάν Εμβιλά, ο Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά και τον Κριστιάν Καρεμπέ. Είναι πολύ ωραίο που είμαι εδώ, μαθαίνω πράγματα ήδη από τις πρώτες μέρες και αισθάνομαι ευτυχισμένος γι’ αυτό».

Για το γεγονός ότι είναι στην ευρωπαϊκή λίστα «Είναι πολύ ευχάριστο για εμένα, γιατί φαίνεται πως ο προπονητής μού έχει εμπιστοσύνη, φαίνειται πως τον έχω κερδίσει με την παρουσία μου στις προπονήσεις και αυτό θα συνεχίσω να κάνω και στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες που θα παίξω».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News