Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: «Ένιωσα ότι ο Ολυμπιακός με ήθελε περισσότερο και δικαιώθηκα»

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: ο Μολδαβός μπακ μίλησε στην Πορτογαλία για την επιλογή του να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ πριν από έναν χρόνο ήταν στο δίλημμα Ολυμπιακός ή Πόρτο και τελικά επέλεξε να έρθει στην Ελλάδα.

Μία επιλογή για την οποία ο ίδιος δήλωσε δικαιωμένος.

Συγκεκριμένα, ο Μολδαβός μπακ έδωσε συνέντευξη στην Πορτογαλία στην ιστοσελίδα «zerozero.pt», και μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αλλά και το ενδιαφέρον της Πόρτο:

«Η Πόρτο είχε δικαίωμα προτίμησης, είχα την επιλογή να πάω στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο ή να πάω στην Πόρτο αλλά το καλοκαίρι. Το ανέλυσα καλά, με τους εκπροσώπους, την οικογένεια και τη δική μου αίσθηση. Και ένιωσα ότι οι άνθρωποι στον Ολυμπιακό ήθελαν να ποντάρουν περισσότερο πάνω μου. Ένιωσα αυτή την αυτοπεποίθηση και νομίζω ότι ήταν η σωστή επιλογή.

Φυσικά δεν ήταν εύκολη απόφαση. Αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να σκεφτώ με την καρδιά. Θα ήταν πιο εύκολο να μείνω στο Πόρτο, κοντά στο σπίτι. Όμως το ποδόσφαιρο περνάει γρήγορα, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε μόνο την άνεση και πρέπει να σκεφτόμαστε επαγγελματικά. Ένιωσα ότι θα ήταν περισσότερο ένα στοίχημα εδώ και πήρα την απόφαση που έπρεπε να πάρω».

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: «Χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Αναφορικά με το μέλλον του και τα όσα έχει ζήσει με τον Ολυμπιακό, τόνισε:

«Είμαι σε ένα κλαμπ όπου έχω όλες τις συνθήκες για να είμαι καλά και χαρούμενος. Απέχω πολύ από το να σκέφτομαι ότι βρίσκομαι στο μέγιστο σημείο που θέλω να είμαι. Σκέφτομαι να παίξω και να είμαι καλά στην υγεία μου.

Είναι ένα πολύ θετικό ισοζύγιο. Κατάφερα να κάνω το ντεμπούτο μου σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ήμουν πρωταθλητής και πήγαμε στον τελικό του Κυπέλλου. Φέτος τα πάμε καλά στο Πρωτάθλημα και φτάσαμε στα play-offs του Europa League. Νομίζω ότι είμαστε εντός των στόχων που έχουμε θέσει».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News