Ολυμπιακός: «Αβραάμ για... 10 χρόνια»

Ολυμπιακός: «Αβραάμ για… 10 χρόνια», είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στην ερυθρόλευκη διοίκηση

Ήταν 19/2 όταν το sportday.gr έγραφε ρεπορτάζ με τίτλο: «Αβραάμ, πάμε έναν ακόμα γύρο»; Και σ’ αυτό γινόταν λόγος για την πρόθεση του Ολυμπιακού να προτείνει ανανέωση συμβολαίου για έναν ακόμα χρόνο στον αρχηγό της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Μετά το εξ’ αναβολής ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για την 17η αγωνιστική της Super League ο Πέδρο Μαρτίνς επιβεβαίωσε ότι ζήτησε την ανανέωση του συμβολαίου του πιο ταιριαστού και αληθινού αρχηγού που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ. Κατά πως φαίνεται, η επιθυμία του προπονητή θα γίνει πραγματικότητα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη πιέσει αφόρητα τον παίκτη να μείνει κι άλλο γιατί τον θέλει στα αποδυτήρια αλλά και στο γήπεδο όποτε υπάρχει ανάγκη αφού ανταποκρίθηκε κάθε φορά που χρειάστηκε. Μπορεί και πέρυσι να είχε αντιρρήσεις ο Αβραάμ αλλά και ο Μαρτίνς από την πλευρά του είχε πειθώ με συνέπεια να τον κρατήσει και μάλλον θα τα καταφέρει και φέτος.

Η χαρακτηριστική ατάκα του Μαρτίνς

Θέμα διαπραγμάτευσης ή οικονομικό προφανώς δεν τίθεται. Ο Παπαδοπουλος θα πει το ναι όχι για να γίνει πλουσιότερος αλλά γιατί (για να το πούμε λαϊκά) γουστάρει την ομάδα και εκτιμάει τον προπονητή. «Ακόμα και 10 χρόνια να μείνω στην ομάδα, άλλα τόσα θα μείνει και ο Αβραάμ, είναι απαραίτητος», φέρεται να έχει πει στη διοίκηση ο Μαρτίνς, ενδεικτικό της εκτίμησης στον πρόσωπο του πολύπειρου ποδοσφαιριστή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καρβάλιο η πρώτη μεταγραφή του 2023.

Μαργωμένος: Ματιέ άλλο ένα χρόνο, μπορείς!

Τι γίνεται με τους τραυματισμούς Τικίνιο και Μανωλά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News