Ολυμπιακός: Αποστολή χωρίς Ονιεκούρου, Λόπες και Κούντε
Τον Αστέρα Τρίπολης θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη στο εξ αναβολής ματς της 17ης αγωνιστικής της Super League.
Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους Αρκάδες στο Καραϊσκάκη και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, μετά το ματς και τη νίκη με τον ΟΦΗ, επίσης εντός έδρας.
Η ομάδα του Πειραιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Τετάρτης με μία προπόνηση στο Ρέντη.
Χωρίς τον Ονιεκούρου ο Ολυμπιακός
Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε αποστολή με 23 ποδοσφαιριστές συνολικά, από την οποία λείπουν οι Χένρι Ονιεκούρου, Ρόνι Λόπες και Πιερ Κούντε.
Συγκεκριμένα στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Τετάρτης είναι οι Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο. Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Αποφάσεις καριέρας – Από τον Λυκογιάννη στον Τσιμίκα, μέχρι και τον Βρουσάι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Τα πράγματα δεν είναι όπως ίσως φαντάζεστε, νομίζετε ή θεωρείτε ότι είναι
- Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ζοφρέ Μονκαντά που είχε βρει τον Εμπαπέ όταν ήταν 12 και συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
- ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ που έσπασε ο Τάισον κόντρα στην Άντερλεχτ
- Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε απόλυτα με τον Ρόδρι και φουλάρει για τη βόμβα της χρονιάς
- UEFA Ranking: Απομακρύνθηκε η 10η θέση για την Ελλάδα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ
