Ολυμπιακός Champions League: Ποιά κλήρωση; Η Μακάμπι!

Απόλλων Λεμεσού, μήπως ο νικητής του Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) – Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία) ή εκείνος του Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) – Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία); Για τον Ολυμπιακό σήμερα (18/7) δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ερώτημα. Καμία τέτοια έγνοια. Βλέπετε, πριν τον πιθανό αντίπαλο του γ’ προκριματικού του Champions League (2/3 & 9) που θα βγει από τη σημερινή (13:00) κλήρωση, υπάρχει ο σκληρός αντίπαλος του β’ προκριματικού που ακούει στό όνομα Μακάμπι Χάιφα.

Την Τετάρτη (20/7) οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται στη Χάιφα στο 1ο ματς από τη Μακάμπι και δεν υπάρχει χώρος για καμία άλλη σκέψη σε Πέδρο Μαρτίνς και παίκτες. Αν ο νους τους… πάει από τώρα στον επόμενο αντίπαλο τότε είναι πιθανό να συμβεί ζημιά κι αυτό δεν το θέλει κανείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το δυναμικό ξεκίνημα που συνηθίζει η Μακάμπι και η υγρασία

Ο Πορτογάλος τεχνικός που γιόρτασε χθες τα 52α γενέθλιά του είδε από κοντά τη Μακάμπι στον τελικό του Σούπερ Καπ απέναντι στην Μπερ Σεβά και έβγαλε πολύτιμα συμπεράσματα. Είδε και τις δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες της ορμητικής στο α’ ημίχρονο πρωταθλήτριας Ισραήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα είδε… όλα ο Μαρτίνς στη Χάιφα

Αυτά ακριβώς θα επισημάνει και στους παίκτες του και παράλληλα θα προσπαθήσει να κάνει το δικό του πλάνο να λειτουργήσει. Ποιό είναι αυτό; Εφόσον μιλάμε μόλις για το 1ο επίσημο ματς της σεζόν, ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα είναι πιο σφιχτός και προσεκτικός στα μετόπισθεν ώστε να αναχαιτίσει την επιθετικότητα της αρχής που θα έχει η Μακάμπι που θα την υποστηρίζει το κοινό της που έκανε sold out τα εισιτήρια όπως ανακοινώθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γερμανός διαιτητής που είχε δώσει δύο πέναλτι στον ΠΑΟ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News