Ολυμπιακός: Ο ατζέντης του Ελ Αραμπί και οι τάσεις υποχωρήσεων

Το συμβόλαιο του Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό λήγει τον προσεχή Ιούνιο και ουδείς αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι σίγουρος για το μέλλον. Ο Μαροκινός επιθετικός έχει δηλώσει ότι θέλει να μείνει ωστόσο στις κουβέντες που έκαναν οι πρωταθλητές με τον ατζέντη του διαπίστωσαν ότι οι οικονομικές αξιώσεις ήταν, επιεικώς, υπερβολικές.

Για τις δύσκολες εποχές της πανδημίας και σε μια ούτως ή άλλως περιορισμένη αγορά όπως είναι η ελληνική και με έναν ποδοσφαιριστή που θα είναι 35,5 ετών το καλοκαίρι, αξιώσεις για καθαρά χρήματα άνω (ή και πολύ άνω όπως έλεγαν κάποιες πληροφορίες) των 2 εκατ.ευρώ το χρόνο είναι λογικό να κρίνονται υπερβολικές. Βεβαίως, ο κάθε παίκτης δικαιούται να βάζει ό,τι τιμή θεωρεί σωστή στο δικό του ταμπελάκι. Στον αντίποδα, το ίδιο δικαιούται να κάνει και κάθε ομάδα, δηλαδή να αξιολογεί και να βάζει ανώτατα πλαφόν για κάθε παίκτη. Δικαίωμά του του ενός, δικαίωμά του και του άλλου… Δίκαιο…

Στην Ελλάδα ο μάνατζερ

Το τελευταίο 24ωρο ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Γιουσέφ παρουσιάζεται πιο διαλλακτικός. Τυχαίο ή όχι, οι ίδιες πληροφορίες, που έχουν δημοσιευτεί και στη σημερινή (1/3) SportDay, αναφέρουν ότι ο ατζέντης του παίκτη βρίσκεται στην Ελλάδα. Να είναι μια απλή επίσκεψη ή να έχει προγραμματιστεί νέα επαφή; Ο χρόνος θα δείξει. Είναι λογικό οι πληροφορίες να βγαίνουν με το… σταγονόμετρο. Εξάλλου μιλάμε για μια υπόθεση που αφορά αποκλειστικά τις δύο πλευρές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εγγυητής ευημερίας ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Μαρτίνς: Αν δημιουργούμε, δεν ανησυχώ

Γιατί ο Βατσλίκ έπρεπε να πληρώσει εισιτήριο

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News