Ολυμπιακός: Πώς η πρόκριση Σισέ στο Παγκόσμιο Κύπελλο επηρεάζει το μέλλον του στην Ελλάδα

Μεγάλη επιτυχία για τον Παπέ Αμπού Σισέ και ο Ολυμπιακός έχει ποδοσφαιριστή στο ενεργητικό του ο οποίος το Νοέμβριο θα είναι στο Κατάρ στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μέσα σε λίγους μήνες ο Σισέ έχει καταφέρει να κατακτήσει το Κόπα Άφρικα και να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Σενεγάλης, έχοντας μάλιστα ενεργό ρόλο και στις δύο επιτυχίες με την ομάδα της πατρίδας του.

Χαρακτηριστικό άλλωστε πως στο ματς με την Αίγυπτο ο Σισέ αγωνίστηκε σε όλο το ματς ως βασικός.

Πως όμως μπορεί να επηρεάσει η επιτυχία αυτή στο Παγκόσμιο το μέλλον του Σισέ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τον Ολυμπιακό.

Το σταυροδρόμι που έχει να επιλέξει ο Ολυμπιακός

Το καλοκαίρι είναι δεδομένο πως ένα από τα ονόματα που θα συζητηθεί αρκετά είναι αυτό του Σισέ. Ήδη έχουν υπάρξει ομάδες οι οποίες έχουν κοιτάξει τον παίκτη των «ερυθρόλευκων», αφού τα πάει καλά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από το εξωτερικό έχουν γραφτεί ομάδες όπως οι Νιούκαστλ, Λιλ και Φενέρμπαχτσε. Βέβαια επίσημα δεν έχει κάποια ενόχληση ο Ολυμπιακός, όμως το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να συμβεί το οτιδήποτε.

Από εκεί και πέρα όμως είναι μία επιλογή των «ερυθρόλευκων» αν θα αποφασίσουν να δώσουν τον Σισέ σε περίπτωση που ακούσουν κάποιο ποσό που θα τους αρέσει ή αν θα αποφασίσουν να περιμένουν…

Τι να περιμένουν; Να παίξει ο Σισέ και στο Παγκόσμιο με τη Σενεγάλη εκεί όπου μπορεί η τιμή του να… εκτοξευτεί σε περίπτωση που καταφέρει να κάνει καλό η ομάδα του και ο ίδιος προσωπικά!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News