Ολυμπιακός: Το... βουνό των αγώνων «ψήλωσε» κι άλλο

Οι ημιτελικοί Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (για τους οποίους αναζητείται ημερομηνία) έκαναν ακόμα πιο βαρύ το ήδη βαρύ πρόγραμμα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός είχε ξεκάθαρα σε 3η μοίρα το Κύπελλο Ελλάδας για τους λόγους που έχουμε εξηγήσει όλο το προηγούμενο διάστημα.

Πιο σοβαρός όλων είναι ότι θα μείνουν μόλις 10 μέρες ξεκούρασης για την ομάδα εφόσον φτάσει στον τελικό κυπέλλου (21/5) έως ότου αρχίσει καλοκαιρινή προετοιμασία και αν κατακτήσει το πρωτάθλημα που σημαίνει ότι θα πρέπει να συμμετάσχει στα προκριματικά του Champions League από τον α’ γύρο λόγω του φτωχού ελληνικού ranking.

Ωστόσο μετά την πρόκριση επί του Παναιτωλικού είναι υποχρεωμένος να βάλει στο… κεφάλι του την έγνοια δύο ιδιαίτερων ματς (που προφανώς απασχολούν ακόμα πιο πολύ και τον κόσμο) όπως είναι αυτά με τον βασικό διεκδικητή / αντίπαλο τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα και όχι μόνο. Οι δύο ημιτελικοί με τον ΠΑΟΚ θα προστεθούν στο ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμα των πρωταθλητών.

Έτσι έχει (ως τώρα) το πρόγραμμα

Το «βουνό» που είχαν να ανέβουν οι ερυθρόλευκοι έγινε μεγαλύτερο. Πως έχει το πρόγραμμα που ξέρουμε αυτή τη στιγμή; 13/2 Ολυμπιακός-ΑΕΚ, 17/2 Αταλάντα-Ολυμπιακός, 20/2 Βόλος-Ολυμπιακός, 24/2 Ολυμπιακός-Αταλάντα, 27/2 Ολυμπιακός-ΟΦΗ, 2/3 Ολυμπιακός-Αστέρας (εξ’ αναβολής 17ης αγωνιστικής), 6/3 Άρης-Ολυμπιακός (φινάλε κανονικής περιόδου πρωταθλήματος).

Αρχικά οι ημιτελικοί Κυπέλλου ήταν προγραμματισμένοι για 9/2 και 2/3 αλλά με τις αναβολές πλέον αναζητούνται κενές ημερομηνίες. Αν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ (ή ένας από τους δύο) προκριθεί στους 16 του Europa League δεν θα είναι κενές ημερομηνίες η 10η και η 17η Μάρτη αφού θα διεξαχθούν τα ματς για τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. Με λίγα λόγια, μπλέξιμο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προπονήθηκε ο Σισέ, κρίνεται η συμμετοχή με ΑΕΚ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News