ΠΑΟΚ: Αυτή τη φορά, η παραμονή Βιεϊρίνια δεν έγινε σίριαλ

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συμφώνησε… ομαλά για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2023

Ο Ζοσέ Μπότο επιβεβαίωσε με δηλώσεις του την παραμονή του Αντρέ Βιεϊρίνια για ένα ακόμα χρόνο στον ΠΑΟΚ με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή. Ο Πορτογάλος αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά» ήθελε να γράψει μια ακόμα σεζόν ως ποδοσφαιριστής με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο, και ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής χειρίστηκε την υπόθεση που έφτασε μέχρι τον Ιβάν Σαββίδη. Μια ανανέωση που θύμισε περισσότερο αυτή του 2021 παρά αυτή του 2020.

Το σήριαλ με Βιεϊρίνια που θα μπορούσε να αποφευχθεί

Πριν από δυο χρόνια, με το πρωτάθλημα να ετοιμάζεται για την επανέναρξή του μετά το πρώτο ολικό lockdown λόγω κορωνοϊού, ο Αντρέ Βιεϊρίνια ήταν ο μοναδικός που δεν είχε υπογράψει την επέκταση συμβολαίου για τις αναμετρήσεις του Ιουλίου. Και αυτό, προς γενική έκπληξη διότι οι περισσότεροι είχαν στο μυαλό τους πως ο Βιεϊρίνια, ως αρχηγός θα ήταν ο πρώτος που θα υπέγραφε. Κάποιες παρεξηγήσεις, ένα «σπασμένο τηλέφωνο» και μερικοί εγωισμοί από κάθε πλευρά δημιούργησαν μια κατάσταση που «έσβησε» την τελευταία στιγμή.

Η ανανέωση του 2021

Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, ο ΠΑΟΚ έφτασε στο τελείωμα μιας σεζόν στην οποία ο στόχος του πρωταθλήματος είχε χαθεί, η Ευρωπαϊκή πορεία ολοκληρώθηκε άδοξα (σε έναν όμιλο στον οποίο οι «ασπρόμαυροι» θα μπορούσα να έχουν τύχη έχοντας πάρει τρεις βαθμούς στα παιχνίδια με την Αϊντχόφεν και δυο με τη Γρανάδα αλλά τα γκρέμισαν όλα στους δυο αγώνες με την Ομόνοια) και απέμενε η διεκδίκηση του κυπέλλου. Τα λάθη του 2020 δεν επαναλήφθηκαν. Δεν υπήρχαν σπασμένα τηλέφωνα. Διαφωνίες μέχρι την τελική συμφωνία υπήρχαν αλλά η όλη διαδικασία δεν είχε «μου είπανε», «έμαθα», «ακούστηκε», με αποτέλεσμα στις 5 Μαρτίου 2021 να έρθει η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ που ανέφερε πως «η σημαία παραμένει στον ιστό της για έναν ακόμα χρόνο». Μια τέτοια… copy – paste ανακοίνωση αναμένεται το προσεχές διάστημα, καθώς όλα όσα συζητήθηκαν είναι έτοιμα να περάσουν σε χαρτί και να πέσουν οι υπογραφές.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News